Trenutno čitaš
Pogledaj najbolje odjevene zvijezde na dodjeli Američkih muzičkih nagrada

Pogledaj najbolje odjevene zvijezde na dodjeli Američkih muzičkih nagrada

L'Occitane
L'Occitane

Neka od najvećih muzičkih imena došla su u Microsoft Theatre u L.A. na dodjeli Američkih muzičkih nagrada 2022. Pogledaj najbolje odjevene.

Pink je prošetala tepihom sa svojom porodicom noseći vintage haljinu sa crnim i zlatnim resama za koju je rekla na Instagramu da je pozajmljena od Boba Mackieja i Cher.

FRAZER HARRISON/GETTY

Anittina crno-bijela Mugler haljina po mjeri je pokazala sve njene obline. Izgled je upotpunila sa nakitom Tiffany & Co.

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES

Carrie Underwood se pojavila u pastelnom savršenstvu sa ovom haljinom Tony Ward s blistavim resama, u kombinaciji s štiklama Cult of Coquette, Kallati minđušama i prstenjem Nicole Rose Jewelry, Loree Rodkin, Le Vian i Mega Mega.

TOMMASO BODDI/WIREIMAGE

Kelly Rowland se odlučila za animal print u svojoj zlatnoj Nicolas Jebran haljini u kombinaciji s crnim rukavicama od lateksa.

FRAZER HARRISON/GETTY

Meghan Trainor je nosila ružičasto odijelo sa šljokicama Michael Costello.

Pročitaj

AMY SUSSMAN/GETTY

Machine Gun Kelly je privukao pažnju sa svojim ljubičastim Dolce & Gabbana odijelom i usklađenim čizmama s čavlima.

FRAZER HARRISON/GETTY

Bebe Rexha nosila je ogromnu crvenu haljinu Buerlangma s oversize ramenima i dugim šlepom. Dopunila je izgled crvenim Atelier Biser rukavicama i Le Silla čizmama do koljena.

LISA O’CONNOR/AFP/GETTY

Ellie Goulding donosi svoje trbušnjake na crni tepih u ovom dizajnu Philosophy di Lorenzo Serafini koji sadrži izrezani top, mini suknju i dekonstruirane rukave.

LISA O’CONNOR/AFP/GETTY

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum