Trenutno čitaš
Plivanje s konjima se ovog ljeta treba naći na svakoj “bucket” listi

Plivanje s konjima se ovog ljeta treba naći na svakoj “bucket” listi

Banja Luka Fest - Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Banja Luka Fest - Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Ljetna sezona prava je prilika da sebi priuštimo jedinstveno i uzbudljivo iskustvo. Ostrvo Brač osim što nudi najljepše zalaske sunca takođe nudi i iskustvo koje spaja užitak jahanja konja i plivanje u prekrasnom moru. 

Evo o čemu se radi. Jahanje je već samo po sebi poseban doživljaj, ali plivanje s konjima gotovo djeluje nadrealno. Baš takvo iskustvo nudi ranč pod imenom Wild Brač koji se nalazi neposredno iznad centra grada Supetra, veličine 9000m2 sa predivnim pogledom na Brački kanal i na grad Split.

Wild Brač nudi uživanje u prisustvu različitih životinja koje nas svakodnevno uveseljavaju. Na ranču možeš pronaći razne vrste životinja koja se prava atrakcija, ali naravno, plivanje s konjima najveća je atrakcija i poseban doživljaj za sve posjetioce koji upravo ovo iskustvo ističu kao nezaboravno, a koje se ovoga ljeta našlo i na našoj bucket listi.

Ono što je važno napomenuti jeste da ne moraš biti iskusan jahač ako želiš da iskusiš ovu nevjerovatnu avanturu jahanja. Kristalno čiste plaže u kombinaciji sa jednim od najplemenitijih životinja sa kojima ćeš zaplivati nama zvuči zaista čarobno.

Ako ovog ljeta planiraš odmor na Braču isprobaj ovo nevjerovatno i jedinstveno iskustvo i uživaj u nezaboravnoj i uzbudljivoj avanturi koju ćeš pamtiti cijeli život! Sve informacije o turama, cijenama i rezervaciji otkrijte na njihovoj službenoj stranici.

Sloboda koju ćeš osjetiti i veza koju ćeš uspostaviti s ovom veličanstvenom životinjom dok jašeš prekrasnim krajolicima jednog od najljepših ostrva nešto je što je nezaboravno. Samo trebaš odabrati rutu i prepustiti uigranom timu i uživanju sa konjima.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum