Trenutno čitaš
Plava košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

Plava košulja kao modni komad sa kojim počinje svaka stilska priča

plava košulja
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jedno od najznačajnih mjesta u jesenjoj modi pripada plavoj košulji. Funkcioniše na različitim outfitima i daje određenu udobnost, ali i dašak elegancije i glamuroznosti bez obzira da li se radi o casual stilu ili poslovnom stilu.

Plava košulja je komad odjeće za koji možemo slobodno reći da je sa “sto lica” jer nema stila u koji se ne uklapa. Jednostavnost kombinacije plave košulje i bijelih prugica je takođe privlačna mnogima. Njena svestranost najčešći je razlog zbog kojeg posežemo za ovim omiljenim modelom.

Plava košulja boje neba idealan je izbor za poslovni look. Odličan kroj je onaj klasični koji izgleda pomalo oversized, a moguće su kombinacije na bezbroj načina od kombinacije sa suknjama, pantalonama ili kraćim hlačama.

U kombinaciji sa suknjom plava košulja idealna je ako je oversize. Popularno je košulju tek malo uvući u suknju i zabaciti je sa strane, a ono što se posebno privlači pažnju je plava košulja preko basic haljine ili suknje.

Elegantan look možeš postići i hlačama visokog struka u kombinaciji sa plavom košuljom koja je definitivno osnova svake modne stilizacije i elegantnog izgleda. Za nešto opušteniji izgled dovoljno je plavu košulju ugurati u teksas farmerke što je odličan miks elegancije i udobnosti.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum