Trenutno čitaš
Pixie je najpopularnija frizura na ulicama Milanske sedmice mode

Pixie je najpopularnija frizura na ulicama Milanske sedmice mode

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Pixie frizura je oduvijek bila sinonim za bezvremensku eleganciju i šarm. Uz jednostavnost i svestranost koju pruža, ova frizura zauzima posebno mjesto među trendovima frizura već dugi niz godina. I ove sezone, na ulicama Milana, Pixie je zasjala u punom sjaju, privlačeći pažnju na Milanskoj sedmici mode za jesen/zimu 2024.

Kratka, osvježavajuća i nevjerojatno šik, Pixie frizura je osvojila srca modne elite. Njena sposobnost isticanja linija lica, poput vilice i jagodica, čini je neodoljivom opcijom za žene koje žele naglasiti svoju prirodnu ljepotu. Uz dodatak tankih šiški ili nježnih slojeva, Pixie frizura prelazi iz jednostavne u romantičnu, nudeći širok spektar stilskih mogućnosti.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images Entertainment

Na ulicama Milana, Pixie frizura dominirala je street style scenom. Modni entuzijasti nosili su različite varijante Pixie frizure, demonstrirajući njenu svestranost i prilagodljivost različitim stilovima odjeće i ličnim preferencijama.

Valentina Frugiuele/Getty Images Entertainment

Jedna od ključnih prednosti Pixie frizure leži u njenoj prilagodljivosti različitim oblicima lica i teksturama kose. Bez obzira jesi li za kratku i oštru verziju ili preferiraš nešto mekše i romantičnije, Pixie frizura nudi mogućnosti koje odgovaraju svakom ukusu i stilu.

Pročitaj

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images Entertainment

Stoga, nije iznenađujuće što je Pixie frizura postala centralna tema razgovora na Milanskoj sedmici mode. Njena sposobnost da istakne individualnost i eleganciju čini je nezaobilaznim izborom za sve žene koje žele izgledati sofisticirano i savremeno.

Valentina Frugiuele/Getty Images Entertainment

Pixie frizura ostaje čvrsto ukorijenjena kao simbol klasične ljepote i stila. Svojom pojavom na ulicama Milana, Pixie je još jednom dokazala svoju neosporivu privlačnost i bezvremensku eleganciju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum