Trenutno čitaš
Ovo je savršen ljetni makeup

Ovo je savršen ljetni makeup

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ako postoji jedna osoba koju pratimo kada su u pitanju makeup trendovi i savjeti, to je Nikki Wolff. Poznata i kao Nikki Makeup, slavna šminkerica sarađivala je sa čitavim nizom impresivnih imena, od Rosie Huntington-Whitely do Hailey Bieber i Salme Hayek.

Nedavno je objavila kratak tutorijal sa Hailey Bieber i oduševljeni smo ovim idealnim ljetnim makeup-om.

Baš poput trenda glaze donut noktiju, ovoga puta poznata šminkerka se odlučila za sjajne kapke. Sjajna koža se naravno podrazumijeva, kao sada već zaštitni znak Hailey Bieber.

Pročitaj

Vizažistica Nikki razložila je osnove iza sjajnih očiju i glazirane kože uz jednostavan tutorijal i potpunu analizu proizvoda. Prvo je Nikki pripremila svoju kožu sa Rhode Peptide Glazing Fluid, Barrier Restore Cream i Peptide Lip Treatment za taj vlažni sjaj, a zatim je koristila Clé de Peau Beauté Radiant Fluid Foundation za čisto prekrivanje.

Prije nanošenja svjetlucave sjene, Nikki je povukla oštru liniju na gornjim kapcima olovkom za oči Ere Perez Jojoba, a zatim je raspršila kistom. U pitanju je nijansa “Alchemy” iz Cutie Palette od NABLA Cosmetics. Nakon što su kapci zablistali, Nikki je ponovo iscrtala oči sa Diorshow On Stage Waterproof Liquid Eyeliner i nanijela sloj smeđe maskare Yves Saint Laurent.

Danessa Myricks Beauty Vision Flush Glow highlighter u boji Femme i Tower28 BeachPlease Lip + Cheek Cream u boji Golden Hour, naneseni su na obraze i jagodice.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum