Trenutno čitaš
Ovi horoskopski znakovi će se najvjerovatnije zaljubiti

Ovi horoskopski znakovi će se najvjerovatnije zaljubiti

Bingo Kataloška Akcija
Bingo Kataloška Akcija

Za neke ljude horoskopski znak potencijalnog partnera može biti presudan. Imajući na umu koji horoskopski znakovi će se najvjerovatnije zaljubiti, može vam pomoći da pazite na spoj koji je astrološki kompatibilan. 

Prije nego što pročitate sljedeće parove horoskopskih znakova (i možda se uspaničite jer ne vidite zajedno svoj znak i znak svog partnera), znajte da kompatibilnost horoskopskih znakova može biti mnogo dublja analiza nego što mislite.

Poznavanje vašeg mjesečevog znaka (koji predstavlja vaš emocionalni život), vašeg znaka Venere („šta cijenimo i kako volimo da nas se cijeni“), i vaš Marsov znak (kako preduzimate akciju i vaše seksualne potrebe) je ključno. Manje se radi o ‘kompatibilnosti’ između vaših planeta, a više o razumijevanju kako vam astrologija može bolje pomoći da komunicirate o tome što doživljavate u vezi. Evo horoskopskih parova koji ipak imaju najbolje šanse.

Ultra magazin

Bik i Rak

Ako postoje dva znaka koji kuću mogu učiniti domom, to su Bik i Rak. Ove dvije ljubazne duše cijene dom – Rak kao osjetljivi vodeni znak, a Bik kao prizemljeni zemljani znak koji voli stabilnost. Ako bi Bik i Rak morali da izaberu jednu stvar oko koje će se povezati, to bi bila njihova ljubav prema hrani. Ova dva znaka cijene udobnost, domaći obrok i ukrašavanje svojih domova luksuznom robom. Oni su strpljivi jedno prema drugom i oboje žude za stabilnošću.

Blizanci i Djevice

Blizanci i Djevice imaju nevjerovatno različite pristupe životu: haos naspram poretka – ali u skladu s idejom da se suprotnosti privlače, ova dva znaka savršeno balansiraju jedan drugog. Iako se Zemlja i Vazduh rijetko dobro miješaju, ovaj par je prelijep izuzetak. Pošto njima vlada planeta Merkur, oni odmah razumiju način na koji drugi razmišljaju. Blizanci će definitivno misliti da je Djevica previše napeta, ali oni imaju način da uravnoteže jedni druge i uvijek će imati o čemu da pričaju. Zajednički odnos prema Merkuru, planeti misli, ideja i komunikacije, znači da ovo dvoje nikada neće ostati bez stvari o kojima bi razgovarali.

Ultra magazin

Škorpija i Rak

Škorpija je takođe nebeski izbor za Raka. Poput znaka Raka, Škorpija je vodeni znak. Ovi znakovi bi se emocionalno dobro uklopili. Rak želi da zauvijek bude kraljica (ili kralj!) nečijeg srca, a Škorpija lako može da ispuni tu želju. Dok drugi znakovi smatraju da je Škorpionova strast neodoljiva, Rak cijeni stabilnost tako duboke ljubavi. Ovi vodeni znakovi su vrlo intuitivni i moći će unaprijed predvidjeti potrebe jedni drugih. Međutim, ovi znakovi osjećaju stvari toliko snažno da bi mogli imati problema da se izraze. Ali pošto su oboje vodeni znakovi, mogu se razumjeti i vježbati strpljenje, znajući da se drugi samo malo muče da se otvore.

Djevica i Bik

Dok Djevica može biti malo ukočenija od Bika, oba zemljana znaka posvećena su svojim ciljevima i super fokusirana. Djevica i Bik su par koji je predoređen da traje. Oboje su pojedinačno utemeljeni, ali kombinovanjem njihovih moći, praktično ništa ne može uništiti njihovu čvrstu vezu. Nešto što čini Djevicu i Bika jedinstveno sposobnim da budu zajedno je to što su oboje bez ikakvog izvinjavanja ljubitelji luksuza. Oni imaju način da kombinuju praktično sa lijepim, čineći dom čistim i uređenim s ukusom. Oni naporno rade da bi mogli da uživaju, i svakom od njih je potreban partner koji može da ih prati.

Ultra magazin

Lav i Ovan

Pročitaj

Ko može donijeti toplinu kao Ovan i Lav? To će reći, ko još može biti tako ekstra, tako strastven. Lav i Ovan su vatreni par koji voli da izaziva jedno drugo. Njihove interakcije se često pretvaraju u razigrane nastupe koji dovode i do odlične fizičke hemije. Ovaj par je možda malo usijan, ali ova dva vatrena znaka se divno podržavaju u ljubavi i životu. Sve dok oboje drže svoj ego pod kontrolom, mogu zajedno vrlo srećno juriti kroz svijet.

Vaga i Blizanci

Vage i Blizanci privlače jedno drugo iz istih razloga: oboje su šarmantni i definitivno su dobri sa riječima. Vaga i Blizanci su nedvojbeno najzabavniji par u zodijaku. Ovo je par koji je prisutan na svim zabavama. Vole da se druže i imaju ogromnu mrežu braće i sestara i prijatelja. Oni su u stanju da razgovaraju jedni s drugima o bilo čemu – ali vjerovatno neće mariti da idu previše duboko. Ali i ispod površine, oni su divan spoj, jer stalno razmišljaju. Vazdušni znakovi čine sjajna romantična uparivanja, jer su spremni da zajedno razmišljaju, vokalno rješavaju probleme i razmjenjuju ideje. Sa ovo dvoje nikad nije dosadno.

Ultra magazin

Rak i Ribe

Priča o romantici. Ova dva vodena znaka su oba nevjerovatno emotivna, što ih čini vrlo sličnim na romantično kompatibilan način. Ovo je lako najnježniji i najzanimljiviji par u zodijaku. I Rak i Ribe su super osjećajni – ovaj par će vjerovatno moći čitati misli jedno drugome. Međutim, mogu se pojaviti borbe kada je u pitanju praktičnost! Imajući to u vidu, ovo dvoje će se povezati, jer su sanjari.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum