Trenutno čitaš
Ove haljine obožavaju zvijezde i influenserke

Ove haljine obožavaju zvijezde i influenserke

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Modni brend Taller Marmo ima fenomenalne kreacije svečanih haljina, koje su često odabir popularnih poznatih zvijezda showbiznisa i influenserki na Instagramu.

Nazvana po španskoj reči “taller”, što znači radionica ili studio i “marmo”, italijanskoj riječi za mermer, milansku etiketu osnovali su 2013. dizajneri Riccardo Audisio i Yago Goicoechea.

Sa svojim izrazito nostalgičnim duhom, modni brend Taller Marmo se specijalizovao za luksuznu večernju odjeću, posebno siluete kaftana koje nas podsjećaju na kreacije, koje su nosile Elizabeth Taylor i Sophia Loren 1960-ih i 1970-ih godina.

Iako svaka haljina ima svoju jedinstvenu estetiku – od tonova ukrašenih svjetlucavim ukrasima i jednobojnih neutralnih, do obruba sa resama i perjem – sve se mogu pohvaliti opuštenim, tečnim krojem koji lijepo pristaje uz tijelo.

Pročitaj

Taller Marmo kreacije svečanih haljina često su viđene na poznatim ličnostima poput Kylie Minogue i Pixie Lott, kao i na brojnim influenserima i modnim urednicima.

Taller Marmo modni brend je brzo postao omiljeni luksuzni brend za party look koji ima stav. I to baš u vrijeme praznika, posebno je tražen ovaj izgled.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum