Trenutno čitaš
Ovakve nokte ćemo najčešće viđati – Manikir trendovi za 2023. godinu

Ovakve nokte ćemo najčešće viđati – Manikir trendovi za 2023. godinu

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Manikir i izgled noktiju nije samo stvar lijepog izgleda, već ima i umjetničku dozu, jer se po noktima sve više crta, mijenjaju se oblici, dizajn, traži se kreativnost i pomjeranje granica. Nokti u 2023. godini definitivno neće izgledati dosadno, jer tu su nove “šare” novi dizajn, nove boje, oblici, načini i tehnike…

@NAILARTBYQUEENIE

French Illusion Nails

To je trend noktiju, koji je nedavno zavladao na društvenim mrežama, a ovaj manikir trend sa optičkom iluzijom, trebao bi se nastaviti i 2023. godini. Ombre efekat stvara trodimenzionalni izgled, koji daje iluziju svjetla i sjenke na noktima. Takođe možemo očekivati da tradicionalni francuski manikir, dobije potpuni zaokret…

@NAILARTBYQUEENIE

Senzorni nokti

Senzorni nokti sa taktilnim teksturama, biće velika vijest za 2023. godinu. Nokti će biti taktilni i ukrašeni raznim teksturama, uključujući 3D naljepnice, cirkone i cvjetne ukrase u netradicionalnoj aplikaciji za kreiranje teksture. Ovo se može nositi kao nokat s potpisom, na vrhovima ili potpuno impresivan stil. Bilo da se radi o ukrasima ili lakovima sa efektom teksture, možemo očekivati da će senzorni trend noktiju, krenuti 2023. godine.

@IMAX TREE

Velvet nokti

Baršunasti ili mačji nokti. Primjetili smo ovaj efekat i trend noktiju na društvenim mrežama. Ovi svjetlucavi lakovi reaguju sa magnetskom ekspozicijom, stvarajući dvostruki ton, koji podsjeća na skupi izgled baršuna.

@NAILARTBYQUEENIE

Nokti koji mijenjaju oblik

Svestranost u dizajnu, to se sad traži kada je u pitanju manikir. Izgled dva u jednom, koji može da mijenja oblik bez ugrožavanja integriteta dizajna. To je jedna od ključnih karakteristika i tako zabavan način, da se pokaže umjetnost manikira. Jednostavno se odabere dizajn dugih noktiju i turpija se, kako bi se kreirao potpuno novi dizajn noktiju.

@BROWNGIRLHANDS

Otopljeni metal izgled noktiju

Otopljeni metal efekat i prelivajući srebrni završni slojevi, daju noktima neobičan osjećaj virtuelne stvarnosti i robotika look. Ovi nokti izgledaju moćno, kao da su došli iz naučno fantastičnih filmova daleke budućnosti…

Pročitaj

@BETINA_GOLDSTEIN

Optimistički tonovi

Odvažne, oživljavajuće boje kao što su tirkizna, fuksija, jarko plava, narandžasta, koralna i raskošna crvena će pokazati ovu želju za optimizmom i radošću u 2023. godini. Bilo da se radi o minimalističkom francuskom tipu ili suprotstavljenim jarkim tonovima, dobijamo dopamin od ovih svijetlih nijansi noktiju.

@THEMANICLUB

Mood Ring nokti

Dobijamo sve dobre vibracije za ove nokte u obliku prstena za raspoloženje u 2023. Nokti u obliku aure, ovaj nail art dizajn kreiran je posebnim tehnikama. Međutim, takođe vidimo povratak lakova za nokte, koji mijenjaju boju ili koji reaguju na temperaturu i svjetlo, tako da možemo postići različite efekte.

@HIMICHELLELI

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum