Trenutno čitaš
Ova maskara je ultimativni ljetni hit!

Ova maskara je ultimativni ljetni hit!

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tokom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna. Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra, dnevnih obaveza u vrelom gradu, večernjih izlazaka, pa sve do uživanja na bazenima ili obalama rijeka i mora.

Foto: AVON

Baš takvi topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike, koji će zajedno sa nama ići kroz sve aktivnosti, a naročito nam je potrebna maskara, koja nas neće iznevjeriti ni u gradu, ni na odmoru. Znajući da nam je potrebno da se opustimo, zaboravimo na ogledalce i ne razmišljamo o korekciji maskare, Avon predstavlja nove Ultra Volume maskare – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Foto: AVON

Stvorena za momentalno izraženi volumen trepavica, koji traje cijeli dan, Ultra Volume maskara obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice. Dok volumen otporan na toplotu, pa čak i plivanje pruža Ultra Volume vodootporna maskara, koja sadrži ekstrakt bambusa i sa nama će izdržati svaki ljetni izazov. Obje maskare su dostupne u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black.

Foto: AVON

Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prijanja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava, da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice.

Istaknut volumen sa ultra izraženim trepavicama je definitivno obavezan ovog ljeta i zato su Ultra Volume maskare, neizostavni dio našeg nesesera ovog vrelog ljeta.

Pročitaj

Nove Ultra Volume maskare dostupne su po cijeni od 10,50 KM, u aktuelnoj Avon online brošuri, ali ne zaboravi da kao Avon Član ostvaruješ i dodatne popuste.

Više saznaj na www.avon.ba

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum