Trenutno čitaš
Outfiti sa teksas jaknom koje lako možeš rekreirati

Outfiti sa teksas jaknom koje lako možeš rekreirati

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Nostalgična i moderna, casual i cool, savršena za sve prilike, redizajnirana skoro svake sezone – od verzije klasičnog stila do popularnog oversize odjevnog komada, teksas jakna je neprolazna i odabir je mnogih odjevnih kombinacija.

Neminovno je da će teksas jakna biti hit i ove jeseni bilo da se radi o kombinaciji sa romantičnim i ženstvenim haljinama ili o minimalističkom stilu, jednostavno se uklapa u sve, a mi donosimo nekoliko ideja kako možeš nositi teksas jaknu i pronaći inspiraciju za svoj outfit.

Tačkice i tufne, bile one manje ili veće, zauvijek će ostati u modi i odavati utisak elegancije i visokog stila. Pa ako ukombinuješ dva neprolazna odjevna komada kao što su haljina sa tufnama i teksas jakna postići ćeš pun pogodak svog outfita.

Duže, kraće ili u boji, teksas jakne nikad neće izaći iz mode, a ako je  iskombinuješ sa cvjetnom haljinom izgledaćeš u isto vrijeme i atraktivno i elegantno.

Pročitaj

Pinterest

Idealne za prlazne periode između godišnjih doba teksas jakna odlično se slaže sa ležernom suknjom. A ako želiš svom izgledu dodati još jednu notu elegancije dovoljno je da umjesto ravne obuće odlučiš se za cipele na petu.

@mystylebook

Potpuno crna ili bijela varijanta odjeće i teksas jakna je nepogrešiva odjevna kombinacija.

Ono što oduševljava kada je u pitanju teksas jakna je trendy izgled koji ona dodaje svakoj odjevnoj kombinaciji. Bilo da se odlučiš da je nosiš na suknju ili pantalone, štikle ili ravnu obuću teksas jakna daje dašak trenda tvom outfitu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum