Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Vrijeme je za novitete! Predstavljamo singlove, koji će sigurno postati hitovi u narednom periodu. I ovog ponedjeljka zajedno đuskamo uz novu muziku. Sigurni smo da ćeš neke od pjesama dodati na svoju playlistu. 

NEIKED x ANNE MARIE x LATTO – I Just Called

Ekipa u kojoj svojim glasom, pojavom i popularnošću dominira Anne Marie snimila je pesmu „I Just Called“. Ukoliko te naziv asocira na veliki hit Steviea Wondera – u pravu si.

LIAM GALLAGHER – C’mon You Know

Objavljen je treći studijski album svojevremeno frontmena grupe Oasis, Liama Gallaghera. Ovo je definitivno jedno od najočekivanijih izdanja ne samo u Velikoj Britaniji nego i u čitavoj Evropi. Izlazak albuma predstavlja pjesma „Diamond in the Dark“.

NOGA EREZ – Nails

Izraelska elektro-pop kantautorka Noga Erez je objavila novi singl „Nails“. Riječ je o prvom izdanju za sablejbl Neon Gold, pod okriljem velike izdavačke kuće Atlantic Records. Singl „Nails“ sadrži britke rime, svedenu produkciju upakovanu u atraktivnu pop formu.

ED SHEERAN – One Life

Pročitaj

Povodom izuzetno uspješnog početka turneje Ed Sheeran je upravo objavio album „=  Tour Edition“ na kom se nalaze posebni bonusi i verzije pjesama koje su do sada objavljivane samo digitalno, kao i jedna potpuno nova a zove se „One Life“.

MAUSIO x ROXEN – Ghost

Njemački DJ Mausio ima zapaženu karijeru i jedan od omiljenih EDM disk džokeja. Zajedno sa Roxen snimio je neodoljivi festivalski banger – „Ghost“.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum