Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila kraj decembra!

Nova muzika koja je obilježila kraj decembra!

nova muzika

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top lista, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

RYAN GOSLING & MARK RONSON, I’m Just Ken (Merry Kristmas Barbie)

Ovo EP izdanje donosi božićnu i akustičnu verziju pjesme „I’m Just Ken“ koja se posebno izdvojila kao veliki hit sa soundtracka za film „Barbie“. „Ken The EP“ donosi i remiks verziju koju potpisuje njemački producent Purple Disco Machine.

KARAN AUJLA, Softly (Tiësto Remix)

Nakon što je Vicky Kaushal bolivudska zvijezda iskoristio zvuk ove pjesme u jednom od svojih postova ona je postala viralni hit. Obratili smo pažnju na Tiëstov remiks Karanove pesme „Softly“ i oduševljeni smo.

GRIFF, Astronaut

Pročitaj

Griff je pjevačica anđeoskog glasa, veoma mlada i talentovana kantautorka koja je na sebe skrenula pažnju pjesmom „Mirror Talk“ 2019. godine. Fenomenalan novi singl „Astronaut“ Griff je napisala zajedno sa Chrisom Martinom iz grupe Coldplay.

NESSA BARRETT, girl in new york

Nessa Barrett objavljuje potpuno novu pjesmu čija je radnja inspirisana stvarnim događajem. Nakon što je počela da se viđa sa jednim dečkom on je naprasno – otputovao za Njujork. Priču je prilagodila pjesmi, zamijnivši uloge…

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum