Trenutno čitaš
Nova boja kose Amal Clooney postavlja trend ove zimske sezone

Nova boja kose Amal Clooney postavlja trend ove zimske sezone

amal
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Što se nas tiče Amal Clooney zauzima posebno mjesto na modnoj sceni. Njena nepogrešiva modna izdanja koja na jednostavan, ali opet elegantan i bezvremenski način kombinuje vječna su inspiracija. Ali ove zime Amal postavlja jedan sjajan trend i to svojom novom bojom kose koja naprosto plijeni.

Radi se o nijansi smeđe boje sa crvenim tonovima, koja je idealna za službeni početak zime, a Amal je ovom bojom dodatno naglasila svoju jedinstvenu sofisticiranost. Topla i duboka nijansa će nesumnjivo biti favorit među zimskim trendovima kada je boja kose u pitanju.

amal
Foto:@dimitrishair

Poznati frizer i kolorist Dimitris Giannetos osmislio je novu, prilagođenu nijansu kose za Amal, nazivajući je caramel macchiato hair. Ovaj opis savršeno odražava nijansu – iako ostaje vjerna smeđoj, privlačnost zime leži u crvenkastim, toplim tonovima. Giannetos je, kao i uvijek, kreirao izgled koji naglašava dubinu i sjaj mješavinom različitih nijansi.

Amal nije jedina zvijezda koja je odlučila ući u ovu nešto drugačiju smeđu sa zabavnim crvenim tonovima. Prije nego što se potpuno odlučila za plavušu, Rihanna, Hailey Bieber i Zendaya isprobale su sličan izgled. Sve to ukazuje na trend sezonskih nijansi poput kedra ili bakra, bez potpunog odricanja od svojih prethodnih izgleda.

Pročitaj

amal
Foto: @dimitrishair

Nećemo biti iznenađeni da će promjena boje kose za koju se odlučila Amal postati omiljeni izbor mnogih ove zimske sezone jer Amal nastavlja postavljati standarde i inspirisati nas svojim odvažnim izborima u svijetu ljepote i stila.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum