Trenutno čitaš
Nina Badrić i Petar Grašo donijeli duh Mediterana i publici Banja Luka Fest-a priredili veče za pamćenje

Nina Badrić i Petar Grašo donijeli duh Mediterana i publici Banja Luka Fest-a priredili veče za pamćenje

Glamurozno, filmski, emotivno – tako se može opisati veliko zatvaranje našeg najljepšeg muzičkog festivala Banja Luka Fest, koji je publici u gradu na Vrbasu, ali i posjetiocima iz cijelog regiona, priredio četiri nezaboravne večeri. Nina Badrić i Petar Grašo festival su zatvorili zajedničkim koncertom “Veče za ljubav”, a njihovi najveći fanovi komentarišu da nikada prije nisu vidjeli toliko emocija na nekom njihovom nastupu.

Indir Merdanović

U stilu prave zvijezde, odjevena u haljinu koja asocira na eru “starog Holivuda”, već tri decenije najomiljenija pjevačica Nina Badrić otvorila je veče prošetavši crvenim tepihom, a zatim je koncert otvorila pjesmom “Dani i godine”. Redali su se hitovi “Dodiri od stakla”, “Da se opet tebi vratim”, “Rekao si”, a iz pjesme u pjesmu, emotivni naboj kod Nine i publike je rastao. U jednom trenutku, na ivici suza Nina je poručila publici kroz smijeh “Nismo se ovako dogovorili”, a onda odlučila da iz mirnijih nota pređe u brže ritmove, pa je atmosferu zagrijala evergrin hitom “Takvi kao ti” u potpuno novom aranžmanu!

Indir Merdanović

Ubrzo joj se na sceni pridružio kolega Petar Grašo kako bi zajedno premijerno izveli njihov prvi duet “Nemoj”, nakon čega je binu preuzeo Petar, a Nina je ispraćena ovacijama!

Indir Merdanović

Zbog Petra Graše Kastel je “gorio”, kako zbog upaljenih bliceva na telefonima publike, tako i zbog atmosfere koja se gradila iz pjesme u pjesmu. Na pjesmi “Ko nam brani”, dok svi bili na nogama, priređen je jedinstveni vatropad – vatromet koji je obasjao zidine tvrđave Kastel i stvorio trenutak koji će svi posjetioci trećeg Banja Luka Festa pamtiti cijelog života.

Pročitaj

Indir Merdanović

Društvene mreže prepune su snimaka sa našeg najljepšeg muzičkog događaja, a  poznate ličnosti koje su iz prvih redova slušale koncerte: naša glumačka diva Sloboda Mićalović, sa sestrama Draganom i Mirjanom, kao i književnica i novinarka Vesna Dedić kasnije su medijskim ekipama rekle da Banja Luka Fest uvijek pomjera granice dobre organizacije i priređuju najljepše koncerte u regionu.

Indir Merdanović

Zajedničkim koncertom “Veče za ljubav” – Nine Badrić i Petra Graša, festival je zatvoren, a manifestacija sa ponosom može istaći da je ove godine ugostila više od 12,000 ljudi na jedinstvenoj sjedećoj platformi izgrađenoj na tvrđavi, da su crveni tepihom prošetala naše najveće glumačke, muzičke i TV zvijezde, kao i da je festival svakako jedna od najpraćenijih medijskih i društvenih tema kod nas. Osim toga, publika Banja Luka Festa doživjela je i iskusila nezaboravne trenutke slušajući koncerte Jasmin Levi, Nemanja Radulovića i Marije Šerifović u pratnji simfonijskog orkestra, čime je Banja Luka Fest još jednom potvrdio svoju viziju festivala koji širi kulturu, prave vrijednosti i najkvalitetnije sadržaje.

Indir Merdanović

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum