Trenutno čitaš
Nemoj odlagati svoje omiljene čizme. Evo kako ih stilizovati sa kratkim hlačama.

Nemoj odlagati svoje omiljene čizme. Evo kako ih stilizovati sa kratkim hlačama.

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Najlakši način za promjenu sezone je najnoviji trend čizama i kratkih hlača do koljena. Umjesto da u potpunosti oslobodimo naše ormare svega što podsjeća na hladnije dane, trend bermuda i čizama je u kontrastu i kombinuje godišnja doba, što ga čini idealnim načinom za prelazak na proljeće.

Poznate ličnosti poput Belle Hadid vole ovaj trend iz očiglednih razloga. Stilizovana It djevojka voli eksperimentisati sa siluetom, oblikom i proporcijama, a uparivanje oversize kratkih hlača sa čizmama je jednostavan način da se to postigne. Od kultnog teksasa do bijelih bermuda, evo nekih od najboljih načina za stilizovanje ovog prelaznog trenda.

Getty Images

Njujorška modna influenserka Lindsay Vrckovnik isprobala je ovaj trend sa jarko ružičastim kaputom na kopčanje i crnim bermudama do koljena. Uparene sa crnim kaubojkama, pokazala je kako je jednostavan prelazak na proljetno vrijeme kada stilizuješ kratke hlače sa svojim omiljenim zimskim čizmama.

Predimenzionirani teksas šorc i crne čizme do koljena nikada nisu izgledale bolje. Igrajući se strukturom i crvenom kožnom jaknom u stilu blejzera, Olivia Neill eksperimentisala je s trendom kratkih hlača sa čizmama.

Ovakva izvedba trenda kratkih hlačica s čizmama nadilazi jednostavnost. Šareni kaput s osnovnom bijelom košuljom podigao je izgled. Gumene vojničke zelene čizme u kontrastu su sa ostatkom ovog zabavnog izgleda.

Bella Hadid obožava ovaj trend. Uspješno je eksperimentisala s proporcijama i oblikom u svom shvatanju ovog trenda. Oversize bijele bermude zajedno s opuštenim crnim čizmama podižu njen izgled na novi nivo.

Getty Images

Supermodel i ikona uličnog stila Irina Shayk izgledala je šik u trendu kratkih hlača sa čizmama. Uravnotežene i proporcionalne, njene crne čizme i teksas bermude su se dobro uparile sa dugim kaputom.

Getty Images

Hermesovu kolekciju jesen/zima 2023. obilježio je trend bermuda sa čizmama. Oversize kožne bermude s elegantnim čizmama do koljena naglasile su prelazni aspekt kolekcije.

Getty Images

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum