Trenutno čitaš
Pronašli smo ručno izrađene naušnice koje transformišu svaki stil

Pronašli smo ručno izrađene naušnice koje transformišu svaki stil

Često možemo čuti izjavu kako ključ uspješne kombinacije leži u detaljima, a taj detalj je najčešće komad upečatljivog nakita. 

Instagram je postao globalna platforma za kreativnost. Nedavno smo naišli na profil pod nazivom Tufna koji nam je ukrao pažnju i gdje smo se zaljubili u nakit ovog brenda gledajući fotografije te smo se oduševili i njegovom autentičnošću.

Ono što čini posebnim nakit iz ove kreativne radionice je činjenica da svaki komad nakita nastaje ručno i nosi pečat individualnosti i pažljive izrade.

Brend Tufna nastao je 2015. godine i do danas su se u radionici smjenjivali različiti materijali, tehnike i ideje. Poslednje četiri godine posvećene su nakitu od polimerne gline koja pruža nebrojene mogućnosti za jedinstven dizajn. Naušnice kao omiljeni komad nakita, trenutno su najzastupljenije, a ako se odlučiš da sebi priuštiš nešto iz ove kreativne radionice imaćeš i priliku da samostalno osmisliš dizajn svog unikatnog komada nakita.

Takođe ako tražiš komad nakita koji odražava tvoju osobnost ili želiš da obraduješ voljenu osobu jedinstvenim poklonom brend Tufna je rješenje za tebe. Svi proizvodi dostupni su  u Orea shop-u ili na njihovom Instagram profilu.

Pročitaj
JYSK

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum