Trenutno čitaš
Najnoviji TikTok trend – Kylie Jenner lansirala zeleni sjaj za usne koji mijenja boju

Najnoviji TikTok trend – Kylie Jenner lansirala zeleni sjaj za usne koji mijenja boju

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Još jedan kozmetički proizvod postao je viralan na TikToku – a ovog puta to je transformativna nijansa sjaja za usne poznate Kylie Jenner, iz njene limited edition kolekcije šminke “Kylie Cosmetics Wizard of Oz”.

ulta.com

Zeleni sjaj za usne se nakon nanošenja pretvara u ružičastu nijansu, koja se prilagođava svakom korisniku. I kao i uvek, mnogi TikTokeri imaju šta da kažu o tome. “Kylie Jenner, zašto je ova nijansa za usne zelena?!” počinje TikToker Sean Anthony. “Kylie je upravo izašla s potpuno novom nijansom za usne, inspirisanom Čarobnjakom iz Oza… ovo je nijansa za usne koja je zelena. To bi trebalo da bude transformativna, samopodešavajuća nijansa za usne – to ćemo još videti!” Zatim nastavlja da isprobava sjaj za usne, govoreći u kameru: „Vidite li šta se dešava? Odmah je promijenio boju. ”O lijepoj ružičastoj nijansi dodao je: “To su kao usne od sladoleda. Ovo je magično. Ovo je super. Očigledno je upalilo!”

ulta.com

Ružičasta nijansa koja se pojavljuje kada se zeleni sjaj za usne nanese je zaista svježa i magična. Plus, očigledno da sjaj miriše na zelene jabuke.

ulta.com

TikTok zvijezda Julie Piedra takođe je zaljubljena u nijansu koja mijenja boju. U svom videu poručuje: “Ova boja! Apsolutno fenomenalna. Pogledajte ovu boju, divna je. Iskreno, malo sam se uplašila kad sam videjla zeleni sjaj, ali ovo je super nosivo i super lijepo. Volim ovo.”

Pročitaj

sjaj za usne
ulta.com

Kyle Jenner na svojoj web stranici poručuje „Moja transformativna nijansa za usne Wizard of Oz u ograničenom izdanju, dodaje magičan dodir vašem prazničnom izgledu. Njegova inovativna, smaragdno zelena formula transformiše se nakon kontakta s usnama, kako bi pružila jedinstvenu ružičastu nijansu koja je samo vaša. Obogaćen skvalenom i kompleksom estera, njeguje vaše usne i ostavlja ih sjajnim bez ikakve ljepljivosti.”

sjaj za usne
ulta.com
sjaj za usne
ulta.com

Izvor:glamourmagazine.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum