Trenutno čitaš
Najnoviji manikir Selene Gomez nagovještava hit boju noktiju za jesen

Najnoviji manikir Selene Gomez nagovještava hit boju noktiju za jesen

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Postoje oni koji već u avgustu postaju ushićeni zbog jeseni i uzbuđeni zbog godišnjeng doba koje je pred nama. S druge strane postoje i oni koji žele uživati ​​u ljetnoj radosti što je duže moguće i ne daju ljetu da tako lako ode. Bez obzira u koju kategoriju spadaš, teško je poreći privlačnost jesenjih trendova i boja.

Foto: tombachik/instagram

Topla, prigušena paleta boja koja obično asocira na jesen i povezuje se sa ovim godišnjim dobom dovoljna je da izazove sve ugodne jesenje osjećaje. Maslinasti nokti Selene Gomez savršen su primjer jesenjeg izgleda noktiju koji nagovještava da se ljetu bliži kraj, a samim tim mjesto jarkim, ljetnim bojama ustupiće prigušeniji tonovi i palete boja.

Prije samo nekoliko dana, Gomez je nosila Barbiecore-ružičastu nijansu na noktima, naizgled nastavak njenog nedavnog manikira boje lavande. Međutim, čini se da je zvijezda brzo prešla u jesenje boje, prigrlivši pravi klasik s maslinasto zelenom.

Maslinasta je nježna zemljana zelena boja koja daje elegantan i totalno šik izgled noktima, a takođe se lako uklapa u jesenje odjevne kombinacije.

Maslinasti nokti su trend koji se pojavio prije nekoliko godina i definitivno vlada manikirom osvojivši simpatije mnogih žena koje svoju posebnost izražavaju eksperimentišući bojama na noktima. Ako preferiraš suptilniji izgled ova boja noktiju je idealna jer nije napadna, a itekako je elegantna.

Asocijacija na jesen svakako se nalazi u maslinastoj boji, a sigurni smo da će i na tvojim noktima ova boja izgledati savršeno.

Pročitaj

Izvor: www.thezoereport.com

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum