Trenutno čitaš
Najnovija Exxtravert maskara snažno naglašava trepavice čineći pogled neodoljivim!

Najnovija Exxtravert maskara snažno naglašava trepavice čineći pogled neodoljivim!

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Pogledi na svijet mijenjaju se svakim danom i potrebno je uhvatiti ritam tih promjena i prilagoditi svoje oko njima. Zato je i danas važno, baš kao i prije 5000 godina kada smo počeli ukrašavati oči, da i dalje držimo pogled u fokusu na važne stvari.

Bitno je biti otvorena i iskrena osoba, a oduvijek se znalo da se istina krije baš u očima. Šta nam one zapravo žele reći?

Sve je počelo od korištenja uglja i olova, masti, meda i petroleja! Ali zahvaljujući udruženim snagama nauke o ljepoti i tehnologiji danas, ispred sebe imamo zaista širok izbor sigurne i provjerene ponude maskara bez kojih naše trepavice ne mogu!

To je posebno izraženo u slučaju Avon kompanije, koja nas više od 137 godina njeguje i brine o ljepoti i snazi. Danas, gotovo 50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru, kako bi istaknula svoj pogled. Ta se brojka smanjuje s godinama ali, čak i nakon 60. godine života, gotovo petina žena maskaru smatra svojom dnevnom rutinom. Iz toga možemo zaključiti da je maskara jedan od najvažnijih elemenata kozmetike.

Ovog puta, iz Avon laboratorije stiže maskara u koju ćeš se zaljubiti na prvi pogled. I to sigurno. Naime, Exxtravert maskara donosi najekstremniji izgled trepavica ikada! Njena ekstremna formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili, kreirajući tako bogat volumen i ekstra gustoću.

Naravno, uz Exxtravert maskaru slaže se samo ekstremna četkica! Osmišljena je da bude dovoljno velika, kako bi u potpunosti prekrila trepavice, pružajući izgled bez grudvica, glatku teksturu i sjaj.

Exxtravert maskara dolazi u tri nijanse: najtamnija crna – Blackest Black, smeđe crna – Brown Black i Navy, kako bi odabrala onu koja najviše odgovara tvom pogledu na svijet.

Pročitaj

Usudi se ekstremno naglasiti svoj radoznali i otvoreni pogled i sa svakim nanošenjem dupliraj gustoću trepavica. Znaš kako kažu: ”Oči govore više od usana!”

Exxtravert maskara dostupna je u Avonovoj brošuri, kao i na web stranici po cijeni od 18,90 KM.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum