Trenutno čitaš
Najljepše novogodišnje čestitke: Savjeti kako da čestitaš Novu godinu dragim ljudima

Najljepše novogodišnje čestitke: Savjeti kako da čestitaš Novu godinu dragim ljudima

čestitka
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Kako se približava još jedna novogodišnja noć, sa svim uzbuđenjem i žurbom oko ispraćanja stare i dočeka Nove godine, često zaboravljamo na jedan od najlepših gestova – novogodišnje čestitke za naše najbliže. Ponekad se zaglavimo, tražeći prave riječi ili inspiraciju kako da obradujemo te posebne ljude u našim životima.

Odlučili smio da ti pomognemo da pronađeš prave riječi i inspirišemo te kako da napišeš čestitku koja će dirnuti srca tvojih najmilijih. Bilo da je to poruka koju šalješ elektronskim putem, ili rukom ispisana poruka na novogodišnjoj kartici, ili priložena uz poseban poklon sigurni smo da ćeš pronaći inspiraciju u nastavku.

čestitka
@heyays

Sutra je prva prazna stranica knjige od 366 stranica. Ispiši je samo najljepšim trenucima.

Za godinu ispunjenu osmijehom, trenucima koji tope srce i avanturama koje ćeš pamtiti zauvijek. Sretna Nova godina!

Neka Nova godina bude ispunjena trenucima koji ti donose sreću, izazovima koji te inspirišu i snovima koji se ostvaruju. Sve najbolje u 2024!

Svaka Nova godina je prilika za novi početak. Neka ti ova donese hrabrost za nove korake, ljubav za svaki dan i mir za svaku noć. Sretna Nova godina!

U Novoj godini, neka ti srce bude ispunjeno ljubavlju, um bistar, a put pun avantura. Sve najbolje u 2024!

Neka ti svaki dan Nove godine bude kao otvaranje poklona – prepun iznenađenja, radosti i ljubavi. Sve najbolje u 2024!

čestitka
@mood_passion

Želim da ti Nova godina bude kao najbolja knjiga – puna uzbudljivih poglavlja, nezaboravnih zapleta i srećnog kraja. Sretna Nova godina!

Neka ti Nova godina donese mnogo radosti i zabave. Neka bude puna novih mogućnosti za tebe, zato sanjaj velike snove i vjeruj u sebe, neka samo najbolje stvari dolaze…

Neka ova Nova godina bude zapamćena samo po dobrim stvarima za tebe.

Želim ti da živiš život punim plućima 2024. godine… i svake naredne godine, da svaki dan udišeš, ljubav, sreću, zdravlje i uspjeh!

Neka ti svih 12 mjeseci Nove godine budu puni novih dostignuća. Neka dani budu ispunjeni vječnom srećom, tebi i tvojoj porodici!

U Novoj godini neka te prate samo najljepši trenuci i uspomene, koje nikada nećeš zaboraviti. Sretna Nova godina!

čestitka
@ootdmagazine

U 2024. godini stvaraj trenutke za pamćenje!

Svaka godina je dar, koji nosi nadu u nove i uzbudljive avanture. Neka tvoja Nova 2024. godina bude ispunjena ljubavlju, prosperitetom i obiljem!

Nova godina. Nova šansa da ideš za svojim ciljevima. Želim ti ostvarenje svih želja uz mnogo dobre zabave, ljubavi i sreće.

Pročitaj

Nova godina, novi početak. Život je platno, započni da kreiraš i oslikavaš svoju Novu fenomenalnu godinu!

Uživaj u malim stvarima u životu, jer jednog dana ćeš se možda osvrnuti i shvatiti da su to bile velike stvari. Neka te sreća prati svakog dana Nove 2024. godine.

Nova godina stoji pred tobom, kao novo poglavlje u knjizi, koje čeka da bude ispisano najljepšim životnim trenucima.

@ootdmagazine

Još jedna Nova godina je pred tobom, zahvali sebi za sve postignute uspjehe. Nazdravljam za tvoju sreću, dobro zdravlje, ljubav, uspjeh i nove trenutke za pamćenje.

Neka Nova godina bude po tvojoj mjeri, da se ispuni sve ono što sebi poželiš, a da te na tom putu ostvarenja snova prati sreća, dobro zdravlje, ljubav i uspjeh.

Nova Godina, nova šansa za tebe, nova prilika, nova avanture, nova iskustva i nova mogućnost za sreću, radost, ljubav i uspjeh.

Samo najbolje, najljepše i najsjajnije ti želim u Novoj godini. Mnogo dobre energije, pozitivnih stvari, radosnih trenutaka obogaćenih ljubavlju, zdravljem i uspjehom.

Šaljem ti pregršt najljepših začina za Novu 2024. godinu, a to su ljubav, sreća, uspjeh i zdravlje.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum