Trenutno čitaš
Muzički noviteti ponedjeljkom su tu!

Muzički noviteti ponedjeljkom su tu!

L'Occitane
L'Occitane

Nova radna sedmica, novi izazovi i odluke, ali i muzički noviteti su tu! Odabrali smo nekoliko noviteta koji će postati vrijedni tvoje pažnje. 

MASKED WOLF, BRING ME THE HORIZON – Fallout

Austalijski reper Masked Wolf je objavio novi singl „Fallout“ u saradnji sa britanskim alternativnim rok sastavom Bring Me the Horizon. Masked Wolf  će nastupiti ove godine na Exit festivalu.

LIAM GALLAGHER – C’mon You Know

Spektakularan album Liama Gallaghera „C’mon You Know“ biće objavljen krajem maja. Ovom prilikom izdvajamo naslovnu pjesmu za slušanje ove sedmice.

KEHLANI feat. JUSTIN BIEBER – up at night (feat. Justin Bieber)

Kehlani najavljuje album „Blue Water Road“ za kraj aprila i izjavila je da je saradnja sa Bieberom, u singlu „Blue Water Road“, za oba izvođača bila veoma inspirativna. To je rezultiralo sjajnom pop/R&B temom.

SAM RYDER – Space Man

Obrati pažnju na kandidata Velike Britanije za ovogodišnje Eurosong takmičenje. Odlična pop pjesma je inspirisana velikim izvođačima kao što su Elton John i Queen.

SURF CURSE – Sugar

Viralnim uspjehom pjesme „Freaks“ američki surf rock sastav je stekao globalnu popularnost. Evo ih sa novim singlom „Sugar“.

Pročitaj

A BOOGIE WIT DA HOODIE feat. ELLA BANDS – Playa

Jedan od najpopularnijih američkih repera u ovom trenutku A Boogie Wit Da Hoodie je objavio novi singl u kom gostuje njegova devojka, influenserka i pjevačica, Ella Bands.

RED HOT CHILI PEPPERS – Unlimited Love (album)

Dvanaesti studijski album „Unlimited Love“ američkog sastava Red Hot Chili Peppers objavljen je 1. aprila. Album „Unlimited Love“ najavio je nekoliko vrlo uspješnih singlova, a novi igrani video spot predstavlja pjesmu „These Are the Ways“.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum