Trenutno čitaš
Modni osmomartovski popust na dukseve i majice iz Ultra kolekcije

Modni osmomartovski popust na dukseve i majice iz Ultra kolekcije

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Na vrata nam kuca mjesec mart i bliži se datum kada se širom svijeta proslavlja i obilježava Međunarodni dan žena. Jedan od načina da svojim voljenim i inspirativnim ženama pokažeš ljubav i poštovanje, jeste poklanjanje i originalnog poklona.

Baš takav poklon kojim možeš da obraduješ ženu koja je za tebe posebna nalazi se u našoj Ultra kolekciji.

Prijateljica, majka, sestra, najbolja drugarica ili partnerka… Ti znaš najbolje ko u tvom slučaju uvijek “Ljubi da prođe” i ko je najviše zaslužio da sa nosi majicu “Ljubi da prođe”. Basic majice kratkih rukava sa prepoznatljivim i autentičnim natpisom čine svaku posebnu ženu još posebnijom, a cijeloj odjevnoj kombinaciji daju autentičnu i jedinstvenu notu.

Foto: Tajana Dedić-Starović

Tu su i ostali orginalni natpisi koje na sebi nose Ultra majice: “Drugarica” – ona koja je bila tu juče, danas, a znaš da će biti i sutra. “Kraljica” – nijedno društvo nije potpuno, ako nema svoju kraljicu. Onu koja je podizač energije, onu po kojoj pamte cijelo društvo, gdje god da se pojave. “Šefica” – ona je šefica na poslu, u kući, društvu – u svakoj prilici u kojoj se nađe. To nije opis njenog posla, već crta njenog karaktera. “Buntovnica” – je rođena da mijenja svijet. Svoja, neustrašiva, uvijek bez dlake na jeziku, direktna i iskrena.

Majice dolaze u tri boje: zelena, bijela i crna u veličinama od S do XXL, a možeš ih naručiti po akcijskoj cijeni od 13 KM do 8. marta.

Pročitaj
hulahopke s porukama

Takođe tu su i omiljeni duksevi iz Ultra kolekcije – crveni duks “Ljubi da prođe”, bijeli i crni duks sa natpisima “Letim” i “Pusti” koje do 8. marta možeš poručiti po akcijskoj cijeni od 24 KM. Veličine dukseva su ograničene.

Foto: Jelena Medić

Put do našeg duksa ili majice koja će biti najorginalniji poklon koji ćeš pokloniti ženi ili ženama koje te inspirišu i pokreću ne može biti jednostaviji. Dovoljno je da pošalješ poruku putem našeg Instragram profila.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum