Trenutno čitaš
Modna kreatorka Tihana Todić izdvaja nekoliko jesenjih kombinacija u koje smo se zaljubili

Modna kreatorka Tihana Todić izdvaja nekoliko jesenjih kombinacija u koje smo se zaljubili

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U svakom godišnjem dobu možemo i treba da pronađemo ljepotu. Jesen je fantastična predstava i igra prirode u kojoj ona mijenja boje i poručuje nam da i mi usporimo i pronađemo ljepotu u njenoj fantastičnoj igri. 

Kao što se priroda poigrava bojama i mijenja se, vrijeme je da se i mi poigramo sa našim modnim kombinacijama i pronađemo inspiraciju kojom ćemo dodatno uljepšati ovo zlatno godišnje doba.

Ultra magazin

Kreacije modne dizajnerke Tihane Todić – Treehana, u kojima se krije suština udobnosti i stila poslužile su nam da outfit ove jeseni podignemo na jedan viši nivo i svemu dodamo dozu šarma.

Ultra magazin

Ono što nas je definitivno oduševilo je mantil 3 u 1. Multifunkcionalni model koji se može nositi kao dugi prsluk ili kratka jakna. U zavisnosti od odjevne kombinacije moguće je spojiti jaknu i prsluk u jedno i dobijamo fantastičan mantil, koji je must have svake jesenje sezone.

Ultra magazin

Sako i suknja je neizostavana modna kombinacija svakog ormara, ali kreacija koju je osmislila ova talentovana dizajnerka ostavila nas je bez daha. Sako na kojem preovladavaju pastelne i zagasite boje ima gumu u liniji struka, blago naboran materijal kako bi suzio i napravio model strukiran.

Ultra magazin

Suknja je nešto najsavršenije što smo u posljednje vrijeme vidjeli na modnoj sceni. Iz jednog je dijela, ali rađena od dva različita materijala sa prorezima sa strane čime je njena elegancija podignuta na najviši mogući nivo. Kombinaciju ovog sakoa i suknje Tihana je kombinovala sa čizmama iznad gležnja čime je zaokružila ovu modnu priču.

Ultra magazin

Somotno odijelo koje se sastoji od sakoa i suknje je takođe ukralo našu pažnju i nešto što nam je Tihana izdvojila kao modni prijedlog za ovu jesen. Sako se može nositi na različite načine, a suknja plijeni raskošom koji je ova modna kreatorka utkala u nju.

Ultra magazin

Ovo odijelo je kombinovala sa narandžastom košuljom i tako dala svoj doprinos bojama jeseni.

Pročitaj

Ultra magazin

Prugice nisu rezervisane samo za ljeto, a dokaz za to je i ova prekrasna Treehana jakna koja je idealna za početak nove sezone, a definitivno je simbol stila i udobnosti. Izrađuje se ručno i prema profilu tijela, a dizajn je prilagođen tako da te može pratiti u svakoj prilici.

Ultra magazin

Savršeno se kombinuje sa neobičnim pantalonama napravljenim od najfinijeg pamuka koje u toplijim danima možeš kombinovati sa nekom basic košuljom. Ako voliš neobičnost u svom ormaru, ove pantalone su za tebe.

Ultra magazin

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum