Trenutno čitaš
Moderne ljubavne bajke – Holivudske veze okrunjene brakom

Moderne ljubavne bajke – Holivudske veze okrunjene brakom

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

I živjeli su srećno do kraja života.” Ili možda ne?  Ove moderne holivudske bajke danas izgledaju kao ispunjenje svih ljubavnih snova, ali da li će trajati  “dok ih smrt ne rastavi”, ostaje da vidimo u narednim decenijama. Mi donosimo 5 najpopularnijih holivudskih ljubavnih veza, koje su okrunjene brakovima. 

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Foto: Glamour

Svima omiljeni par iz serije “Lude sedamdesete” Kelso i Jackie, postali su i ljubav u stvarnom životu kada su počeli da se zabavljaju 2012. Mila Kunis je jednom prilikom izjavila da je njen prvi poljubac ikada bio sa Ashtonom u pomenutoj seriji. “Svi smo zaljubljeni u filmske zvijezde. Ja se udajem za svoju” – ostaće poznata njena izjava. Vjenčali su se 2015. godine, dobili dvoje djece – ćerku Wyatt i sina Dimitrija,  a svojom normalnošću i prirodnošću osvajaju simpatije širom svijeta.

Princ Harry i Meghan Markle

Foto: Fox News

Par koji ne treba predstavljati! Ova kraljevska ljubavna priča odvijala se pred nama u proteklih nekoliko godina. Spojio ih je zajednički prijatelj, a glumica iz serije “Suits” i britanski princ upoznali su se na piću u julu 2016. Bila je to burna romansa, jer su iskusili sastanke širom svijeta (dovoljno je reći da je njihov treći dejt bio u Bocvani). “Činjenica da sam se tako nevjerovatno brzo zaljubio u Meghan bila mi je svojevrsna potvrda da su se sve zvijezde poklopile, te da je sve bilo savršeno”, rekao je Harry. Vjenčali su se u maju 2018. godine, rođenje sina Arčija proslavili u maju 2019, a 2021. su dobili i ćerku Lilibet.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Foto: Vogue

Već iz pogleda na njihov govor tijela jasno je da su njih dvoje zaista zaljubljeni. Vjenčali su se prije 10 godina i sada su roditelji tri ćerke. Lively kaže da je tajna funkcionisanja njihovog braka u tome da porodica bude na prvom mjestu. Par se upoznao 2010. godine na snimanju filma “Green Lantern”, nakon čega su dugo bili prijatelji. Dobro je poznata priča o duplom dejtu na koji su otišli zajedno – on sa drugom djevojkom, ona sa drugim momkom. Zanimljivo je da je tada jako zaiskrilo između njih dvoje, nakon čega su uplovili u vezu. Već godinama putem društvenih mreža oduševljavaju pratioce svojim romantičnim i duhovitim objavama, a više puta su izjavili da jedno u drugom imaju najboljeg prijatelja.

Pročitaj
putovanja

Tom Brady i Gisele Bundchen

Foto: Stefanie Keenan/Getty Images

Par se upoznao 2006. godine kada im je prijatelj dogovorio dejt naslijepo, od kada traje njihova burna romansa. Suočili su se sa mnogim usponima i padovima, ali su ostali jaki i zajedno. Najuspješniji igrač američkog fudbala svih vremena i brazilska manekenka danas imaju sina i ćerku, a više puta su proglašeni jednim od najuticajnijih i najbogatijih poznatih parova. Iako su se na početku veze suočili sa jednim od najvećih izazova – kada su saznali da je njegova bivša djevojka trudna i da nosi njegovo dijete. Njihova ljubav opstala je punih 15 godina i čini se da joj više ništa ne može nauditi.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Foto: USA Today

Glumac je rekao da je morao da bude “prilično uporan” da bi natjerao Biel da izađe s njim, ali kada je to učinila, bilo je zaista magično. Ističu da njihov brak funkcioniše zato što jedno drugo nadahnjuju u svim područjima života. „Mislim da je divno imati partnera koji radi nešto zbog čega si uzbuđen i srećan – kao što je slučaj kod nas.” Oboje multitalentovani, počeli su se zabavljati 2007. godine, a 2012. godine su uplovili u bračne vode. Roditelji su dva dječaka.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum