Trenutno čitaš
Mars u Vodoliji – savršeno je vrijeme za promjene

Mars u Vodoliji – savršeno je vrijeme za promjene

Bingo Group
Bingo Group

Mars, planeta akcije, napustila je svoje mjesto u marljivom Jarcu i kreće u naprednu Vodoliju, gdje će ostati do 14. aprila. Na našu sreću možemo iskoristiti ovu nadolazeću energiju Vodolije, da poduzmemo ozbiljne i značajne akcije u sopstvenim životima, ali i na kolektivnom nivou.

Instagram/morysetta

Mars u Vodoliji nije normalna vatrena energija koju povezujemo sa planetom ratnika. Pod Marsom u Vodoliji borimo se za slobodu, ali za to koristimo svoje ideje, vizije i intelekt. Pod tim uticajem, podsjećamo se da je naš um naše najveće oružje i da se magija dešava kada smo okupirani zajedničkom svrhom.

Savršeno je vrijeme za revoluciju u našim životima, jer nas ovaj tranzit blagosilja sa tim briljantnim vizijama višeg nivoa da poboljšamo ne samo naš svakodnevni život, već i društvo u cjelini.  Naši umovi su čisti pod uticajem Marsa koji putuje znakom Vodolije i osjećaćemo se oslobođeno da razmišljamo i djelujemo na nove, možda nekonvencionalne načine. Imaćemo viziju bolje budućnosti i jasno ćemo vidjeti korake koje trebamo poduzeti.

Instagram/morysetta

Vodolija je znak koji se fokusira na kolektiv i nakon nekih ciljeva kroz radnje koje smo postigli dok je Mars boravio u Jarcu, dobro je znati da smo dio cjeline i kako se to naši ciljevi uklapaju u okruženje i služe interesima drugih ljudi.

Sada je vrijeme da svoju energiju usmjerimo na komunikaciju, razmjenu povratnih informacija, izgradnju mreža i stvaranje novih kontakata. Vodolija je povezana sa idealima i principima pa bi bilo dobro da te veze potražimo među istomišljenicima.

Istog dana kada Mars ulazi u Vodoliju njegova kosmička ljubavnica Venera zaploviće takođe ovim znakom. Ovo dvoje ljubavnika formiraće konjukciju tog dana što će dovesti do važnih odluka u ljubavnim odnosima. Biće to dobar trenutak da se preduzme ljubavna akcija, da se započne nova veza ili da se postojeća veza podigne na viši nivo.

Datum koji bi trebalo da zaokružimo u našem kalendaru je 22. mart kada Mars u Vodoliji pravi kvadrat sa Uranom u Biku. Mars i Uran mogli bi donijeti neočekivanog ljubavnika ili neko zapanjujuće iskustvo. Iznenadni susreti donijeće nam radnje koje su daleko od naše zone udobnosti.

Instagram/morysetta

Još jedan bitan datum tokom boravka Marsa u Vodoliji je 5. april kada planeta akcije pravi konjukciju sa Saturnom. U tom periodu mogli bismo se osjećati kao da ne idemo naprijed onoliko brzo koliko želimo. Ovo vrijeme bi bilo idealno da iskoristimo pauzu i napunimo baterije novom i svježom energijom, jer biće vremena da završimo ono što smo započeli.

Pročitaj
vodolija

Vodolija je znak koji je sav u kolektivnoj energiji, a kada se u njoj nađe planeta kao što je Mars koja je ustvari planeta akcije i djelotvornosti, bitna promjena je zagarantovana. Odlično je vrijeme da se izborimo za društvene ciljeve do kojih nam je stalo, jer Vodolija je humanitarac zodijaka i onemogućava ignorisanje pitanja kolektiva.

Teži je put da kao jedinka društva dođemo do određenih promjena, ali kada to radimo svi zajedno lako možemo stvoriti val promjena. Moćna je prilika za revoluciju i promjene tokom ovog tranzita, pa bismo je svakako trebali iskoristiti.

Izvor: refinery29.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum