Trenutno čitaš
Mars u Lavu do 10. jula donosi sjajne stvari u poslu, životu i ljubavi

Mars u Lavu do 10. jula donosi sjajne stvari u poslu, životu i ljubavi

Stiže vruće ljeto, budući da je Mars planeta akcije, energije, avanture, ljubavi, zavođenja i seksa, a vatreni Lav poznat je po snazi, samopouzdanju, glamuru, sjaju i dominaciji…

Većina astrologa opisuje period Marsa u Lavu kao vrijeme za prihvatanje prilika, traženje zadovoljstva i uživanje u samopouzdanju. Mars je planeta strasti i progresa. Utiče na sva vatrena područja naših života. Lav je ponosan i siguran znak, siguran u vlastite reflekse i uživa u luksuzu i društvenim prilikama. Kada je Mars u Lavu, biće više poziva na otmjena mjesta, više uzbudljivih druženja s prijateljima i simpatijama, te više ličnih postignuća i nagrada.

Ultra magazin/pinterest

Vibracija Marsa u Lavu je vatrena i užarena. Definitivno postoji sklonost vrhunskim događajima, i epskim skokovima naprijed u poslovanju, saradnjama, odnosima, ljubavnim vezama. Mars u Lavu boravi sve do 10. jula, a prilike i iznenađenja počeće šarati po vašem dnevniku ili planeru, toliko da ćete se zapitati jesu li to neke šale. Ovo je seksi razdoblje života, a Mars u Lavu ukazuje na dugotrajne, lijepe trenutke uživanja u ljubavi i seksu. Imaćete hrabrosti letjeti visoko iznad i osjećaćete se u svom elementu kada pristupite toj posebnoj osobi.

Biće poslovnih prilika u izobilju. Vrijeme je da nemoguće učinimo mogućim, čak i vjerovatnim. Idite na intervjue za posao, sastanke, događaje, prilike za saradnje. Samopozdanje je sad na visokom nivou. Možda se osjećate kao da ste u pravu, čak i kada niste… Kada Mars prolazi kroz Lava sve do 10. jula, bićete pozvani da zračite svojim šarmom. S planetom akcije, takmičenja, elana i energije u ovom razmetljivom vatrenom znaku, potrebno je učešće publike – idealno za sve.

Foto: Ultra magazin

Od najboljih putovanja do trijumfalnih objava na društvenim mrežama ili sjajnog šopinga, pljesak će vas potaknuti da igrate veću igru ​​kamo god idete. Ovo je vrijeme da jurite za onim što želite i jurišate na prilike da izrazite svoju kreativnost. Nuđenje talenata koje imate je ključno za još veći uspjeh.

Budući da Mars takođe vlada takmičenjem, čuvajte se da ne postanete pomalo “osjetljivi” oko toga s kim dijelite svjetla reflektora. Ako se osjećate obrambeno oko toga ko u vašem krugu dobija najviše lajkova, pljuštanja pohvala ili komplimenata, pritisnite gumb za interno resetovanje, ne brinite za konkurenciju, niko ne može da vam oduzme vaše svjetlo. Svako zaslužuje blistave trenutke pobjede i slavlja. Kada navijate za svoje ljubavi, za svoje prijatelje i ljude koji su vam važni, a ne samo za sebe, život postaje puno zanimljivija zabava.

Pročitaj

Foto: Ultra magazin

Mars u Lavu trebao bi se čitati kao inspiracija. Gdje živi filmski, glamurozni Lav u vašoj natalnoj karti? Rimski bog rata, usijani Mars je planeta samopouzdanja, akcije, tjelesnosti i strasti. Vjerovali ili ne, Mars je ono što nas pokreće i motiviše na akciju. Kreativno, seksualno ili u smislu preživljavanja, Mars donosi iskru, ali znak kojim prolazi određuje muzu koja stoji iza naše inspiracije. Hrabar i vođen svojim čistim strastima, Mars se ne boji ići u bitku za ono što želi. Ulaskom u znak Lava u čijem je središtu srce, crvena planeta vraća svoju snagu i snagu volje, posebno nakon gotovo dva mjeseca putovanja kroz Rakove preosjetljive vode, znak u kojem je Mars u “padu”.

Zahuktalo se kada je Mars stupio na pozornicu živahnog Lava, svirajući “Light My Fire”. Razmislite o tome: i Mars i Lav su predstavljeni elementom vatre, simbolom stvaranja, ekstrovertiranosti, plodnosti, akcije, progresa i strasti. Lavom takođe vlada sunce, pa se može reći da se ova sinergija ne može ukrotiti. U Lavu, Mars je odvažan i samouvjeren vođa. Imajući ovo na umu, Mars u Lavu biće vam idealna prilika da steknete hrabrost i slijedite želje svog srca. Bujan, sjajan, glamurozan, vatren i nevjerojatno kreativan, Mars u Lavu podstiče nas da bez pardona budemo vjerni sebi, bez obzira na to je li drugima ugodno da ste u centru pažnje. Ovaj tranzit zaista podržava energiju vašeg glavnog lika, stoga neka se računa! Ne zaboravite sada ste vi na sceni i Mars u Lavu podržava vas da ostvarite svoje ciljeve i snove, uredite se, stavite omiljeni parfem obucite najbolju odjeću i izađite u provod, posjećujete događaje, družite se.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum