Trenutno čitaš
Mars u Lavu će pojačati vatru!

Mars u Lavu će pojačati vatru!

rak

Pojačajte vatru! Od 20. maja do 10. jula planeta akcije Mars biće u vatrenom Lavu. Budući da nas planeta Mars i horoskopski znak Lav podstiču da nađemo zadovoljstvo i uživanje u svemu što radimo, ovo bi trebalo da bude zabavno vrijeme koje nas tjera da se izrazimo.

Naše želje i strasti će biti u centru pažnje, dok se budemo afirmisali na najdramatičniji način. Na kraju krajeva, Lavov moto je “idi na veliko ili idi kući”, a Mars pali plamen koji nas tjera da djelujemo hrabro na način visokog rizika i visoke nagrade.

Ultra magazin/pinterest

Srce uvijek pobjeđuje tokom ovog astrološkog tranzita. Stoga je bitno da se uskladite s projektima i ljudima koji vam pale vatru. Entuzijazam za život i hrabrost da prihvatimo novo pomoći će nam da slijedimo svoje ciljeve. Naše samopouzdanje će dostići vrhunac – što bi mogao biti problem. Ne trebamo biti previše samouvjereni. Održavanje skromnog stava će biti teško, ali se savjetuje. Hvalisanje o našim pobjedama i priznanjima moglo bi se izjaloviti. Ne zaboravite da je ego i ponos ljudi delikatan kada je Mars u Lavu.

Primanje umjesto davanja je važnije od bilo čega drugog u ovom trenutku. Oni koji nas obasipaju pažnjom, ljubavlju, obožavanjem i darovima biće oni koji će zadržati posebno mjesto u našim srcima, jer ćemo htjeti da im se pokaže koliko im je stalo (kroz materijalna dobra i sitnice ljubavi).

Željećemo da pobijedimo po svaku cijenu – ne mareći šta treba da uradimo da bismo postigli svoje ciljeve. Tranzit nije za one sa slabim srcem, već za one koji su željni da zgrabe život za rogove. Izrazite šta želite da se to dogodi!

Pročitaj

Ključni datumi za Mars u Lavu:

20. maj: Mars se suprotstavlja retrogradnom Plutonu, što nas čini dodatno konkurentnim u postizanju naših ciljeva. Nećemo dozvoliti da bilo šta stane na put našim uspjesima.
23. maj: Mars je u kvadratu sa Jupiterom, dajući nam tonu energije i bujnosti. Imaćemo dodatnu snagu u našim koracima, jer počinjemo projekte s puno gušta. Pozitivnost i optimizam će prevladati.
26. maj: Mars dijeli pun i intenzivan aspekt sa čvorovima sudbine, pali našu strastvenu prirodu. Univerzum nas budi i daje nam nadu u budućnost.
22. jun: Mars se usklađuje sa kentaurom Hironom, pomažući nam da preduzmemo akcije ka popravljanju prošlosti sa drugima i sa samim sobom. Možemo zaroniti duboko u bolna sjećanja s podsticajem da ih izliječimo.
26. jun: Mars se suočava sa Uranom, gurajući nas da se oslobodimo ograničenja koja nas sputavaju. Sada možemo živjeti po vlastitim pravilima i prihvatiti svoju individualnost.

Mars u Lavu će biti prilika da njegujete hrabrost i slijedite svoje želje. Bujan i izuzetno kreativan, Mars u Lavu nas ohrabruje da budemo bez izvinjenja vjerni sebi, bez obzira na to da li se drugima sviđa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum