Trenutno čitaš
Proljećne vibracije na noktima

Proljećne vibracije na noktima

proljeće manikir
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Bliži nam se proljeće, a to je razlog više da unesemo svježinu i razigranost u sve segmente života. Lepršavost je nešto što uvijek trebamo da imamo u srcu, a u ovo doba godine možemo je nositi i na noktima. 

Proljeće je idealno vrijeme za osvježavanje manikira i eksperimentisanje novim bojama i uzorcima. Ovog proljeća na noktima dominiraće mnoštvo detalja, obrnuti french manikir, svijetle boje, različite nijanse na svakom noktu kao i motivi proljeća kombinovani sa raznim bojama laka.

Ako želiš inspiraciju za svoj manikir odabrali smo za ovu priliku ludo slatke proljećne dizajne noktiju koji su već postavljeni kao trendovi.  Pogledaj fotografije manikira i zakaži svoj termin u kozmetičkom salonu.

Proljeće je vrijeme za svijetle i živahne boje, a za suptilni proljećni osjećaj odaberi pastelne nijanse poput: mint zelene, trava zelene, baby plave, žute ili lila. Ove sezone dominiraće i trend različito obojenih noktiju. Možeš da se odlučiš da složiš paletu određene proljećne nijanse na nokte ili da nokte obojiš u sasvim suprotne tonove.

@ongles_et_folies_stacy_37

Cvijetni motivi su nezaobilazan proljećni trend. Možeš odabrati manikir sa jednostavnim cvijetnim uzorkom ili ga upotpuniti detaljima poput tačkica, linija ili pruga. Osušeno cvijeće u mliječnoj osnovnoj boji, tratinčice, nježni otisci sitnih cvjetova, višebojni grozdovi oko vrha poput francuskog manikira ili na bazi u obrnutom frenču, takođe će biti hit ovog proljeća.

Obrnuti french je verzija koja je trenutno jedan od najtraženijih lookova manikira na svijetu, a radi se o reversed french stilu noktiju ili obrnutoj francuskoj manikuri. Manikir koji podrazumijeva kontrastnu boju na donjem dijelu nokta, dok je gornji, veći dio nokta, obojen neutralnom bojom. Ovakav manikir ima bezbroj varijacija i može poprimiti hiljade lica te izgledati vrlo ženstveno, ali i jako cool.

 

Pročitaj
farmerke širokih nogavica

Klasičan francuski manikir je jedan od onih trendova koji nikad ne prolze, predstavlja klasik i izbor sa kojim sigurno nećeš pogriješiti. Međutim, pored isključivo bijele ravne linije na vrhu nokta možeš isprobati i malo neobičnije načine iscrtavanja sa različitim bojama, teksturom i detaljima.

@castella.nails

Jedan proljećni motiv koji se ove godine sa modnih komada preselio na nokte jeste uzorak voća na noktima.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum