Trenutno čitaš
Ljubitelji Nike patika uzbuđeni su zbog novih Nike Dunk Low “Oil Green” boje

Ljubitelji Nike patika uzbuđeni su zbog novih Nike Dunk Low “Oil Green” boje

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Iako se topla jesen uglavnom povezuje s crvenom, narančastom, žutom i smeđom bojom opalog lišća, Nike je nedavno najavio nove Nike Dunk Low boje u boji “Oil Green”.

Prve fotografije ovih patika izazvale su talas oduševljenja, a već ih smatraju najpoželjnijim parom patika. Iako je ova maslinastozelena boja oduševila ljubitelje patika, kultni dizajn (koji je stvorio Peter Moore) sadrži četiri boje koje se nadopunjuju unutar dizajna: uljano zelenu, kargo kaki, bijelu i svijetlu vaniliju.

Yankeekicks

Izrađene od kože sa mrežastim jezicima i postavom, četiri nijanse raspoređene su u elegantnom, ali opuštenom izgledu. Vezice, jezici, naljepnice na jeziku, ulošci, gumeni vanjski potplati i NIKE vez na petama su svi maslinastozeleni.

Yankeekicks

U međuvremenu, Swoosh, jezičci na peti i unutrašnja podstava su od svijetle boje vanilije u kontrastu s bijelim međuđonom i tamno maslinastozelenim gumenim vanjskim đonom, što čini balansiranu kompoziciju.

Pročitaj

Yankeekicks

Nike Dunk debitovao je 1985. godine, od tada su deseci i stotine boja puštene na tržište tokom godina. Iako su obično saradnje sa slavnim osobama i ograničenija izdanja ono što obično privuče pažnju javnosti, čini se da ljudi jednostavno ne mogu odoljeti ležernoj eleganciji Nike Dunk Low Oil Green.

Yankeekicks

Ako želiš dodati Nike Dunk Low Oil Green u svoju jesenju rotaciju tenisica, doći će u odabrane trgovine, Yankeekicks i Nike radnje za 110 USD.

Yankeekicks
Yankeekicks

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum