Trenutno čitaš
Ove kućice od bambusa se trebaju naći na svakoj “bucket” listi

Ove kućice od bambusa se trebaju naći na svakoj “bucket” listi

kućice od bambusa

Ove kućice od bambusa trebaju se naći na svakoj “bucket” listi za putovanja. Još jednom smo se uvjerili da je moguće osjećati nostalgiju za mjestima na kojima nikad nismo bili. Bali je sinonim tropskog raja i opuštanja. Gledajući fotografije, mentalno smo se preselili u Indoneziju i preslatke kuće od bambusa.

Mjesto na koje možeš otići kada ne želiš da te nađu. Dizajnerske kuće od bambusa skrivene su u planinama vulkana Gunung Agung – daleko od gradskog života. Savršeno eko odmaralište za avanturističke putnike. Svaka kuća od bambusa je jedinstvena po svom dizajnu, sadržajima, ambijentu i pogledu.

Ova mala skrovišta od bambusa služe kao idilično utočište. Jedinstveno su iskustvo za sve one koji vole da istražuju ili za ljubitelje prirode. Osim toga, one pružaju prepoznatljiv ambijent privlačan za umjetnike, muzičare i entuzijaste ekološki prihvatljivog života. To je eko dom, skriven u bujnoj džungli Balija, koji je oličenje jedinstvenog i nezaboravnog odmora.

Hideout je mali porodični biznis koji je počeo sa jednom kućom od bambusa 2015. godine. Od tada hiljade svjetskih putnika odsjelo je u toj eko kućici što je podstaklo strast za kreiranjem jedinstvenih skrovišta i stvaranja nezaboravnih uspomena za goste.

Osnovne vrijednosti su izgrađene oko doprinosa lokalnim zajednicama, promovisanja eko i održivog razvoja u regijama i jednostavnog stvaranja svijeta boljim mjestom za sve, a mogućnosti kako možeš svoj odmor provesti u ovim preslatkim kućicama su beskrajne.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum