Trenutno čitaš
Kome je namijenjena nova Alma Ras Feel You kolekcija?

Kome je namijenjena nova Alma Ras Feel You kolekcija?

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Poznati su nam oni dani u kojima bismo najradije izašli u pidžami? Ne želiš previše razmišljati o odjevnoj kombinaciji, već se samo uvući u nešto komforno kako bi u istom maniru prošao i dan?

Alma Ras zna da svaka od nas ima takve dane, i da je skroz u redu dozvoliti ih sebi. Feel You kolekcija nastala je kao odgovor na njih, a tebi je prepuštena odluka da li ćeš svoje Feel You komade nositi u kući ili vani.

Foto: Alma Ras

Pored setova koji se transformišu iz pidžame u dnevni outfit, kolekcija obuhvata i donji veš u nekoliko varijanti – a zajedničko svakom komadu je pažljiva izrada od materijala koje bi tvoja koža i sama odabrala.

Tencel i organski pamuk u Feel You kolekciji su sinonim za nježnost, udobnost, ali i dugotrajnost.  Zadatak je bio odabrati materijale koje će podjednako voljeti i koža i priroda, te je sa tim ciljem gotovo svaki korak proizvodnje ispraćen odgovorno i sa visokim ekološkim standardima. Od proizvodnje koja koristi obnovljive izvore energije, ekološkog pakovanja, pa do Feel You komada koje ćeš nositi iznova i iznova.

Pročitaj
denim on denim stil

Dakle, odgovor na pitanje iz naslova je jasan – svaka od nas može biti ambasadorka ove kolekcije jer svakoj jednako pripada. Upravo zbog toga i za njenu prezentaciju Alma Ras birao je svoje kupce, a to su žene različitih godina, zanimanja i građe. Neke od njih možda žive u tvom komšiluku ili rade s tobom. Neke su možda čak i slično građene kao ti. Ono što im je zajedničko – baš svakoj stoji sjajno i svaka se u njima odlično osjeća!

Feel You kolekcija dostupna je SAMO online, a klikom na link možeš se upoznati sa njom.

Foto: Alma Ras

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum