Trenutno čitaš
Jennifer Lopez u prozirnoj haljini na premijeri ‘Shotgun Wedding’

Jennifer Lopez u prozirnoj haljini na premijeri ‘Shotgun Wedding’

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Jennifer Lopez je prošetala crvenim tepihom na premijeri svog novog filma Shotgun Wedding, u prozirnoj haljini prekrivenoj kristalima, sa žutom mašnom. 

Zvijezda filma nosila je haljinu Valentino Haute Couture, a fanovi su definitivno bili oduševljeni njenim odvažnim trenutkom na crvenom tepihu.

Haljina, koja je bila prekrivena sićušnim kristalima i šljokicama u obliku cvijeta, završila je dugim, dramatičnim šlepom  – pametno navođenje na temu filma – vjenčanje.

Zapravo, gospođa Affleck nosi 28 verzija vjenčanice svog lika u filmu punom akcije, koju je Galia Lahav dizajnirala po narudžbi za vratolomije i dramu uključene u film.

“Svjetska premijera @shotgunweddingmovie @primevideo” napisala je na objavu, pokazujući krupne fotografije svojih zadivljujućih naušnica, zalizanu punđu i bronzanu šminku.

Pročitaj

AXELLE/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES
AXELLE/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

Glumica je upotpunila svoj izgled blistavim srebrnim štiklama i clutch torbicom Tyler Ellis od žutog veleveta. Lopez je još jedna zvijezda koja je prihvatila prozirni trend koji je u posljednje vrijeme zahvatio Holivud, od Florence Pugh do Kendall Jenner.

STEVE GRANITZ//GETTY IMAGES

No, naravno, došlo je do promjene odjeće za after party, gdje je J.Lo nosila kratku srebrnu haljinu i opuštala se sa svojim suprugom Benom Affleckom i svojim kolegama (uključujući Jennifer Coolidge).

CHRISTOPHER POLK//GETTY IMAGES

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum