Trenutno čitaš
Jennifer Aniston je druga naslovna zvijezda serije “Muses” CR Fashion Book

Jennifer Aniston je druga naslovna zvijezda serije “Muses” CR Fashion Book

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Jennifer Aniston je predstavljena kao druga naslovna zvijezda serije “Muses” CR Fashion Book, nakon Kim Kardashian.

Na naslovnici izdanja, glumica je odlučila da poslovnoj odjeći da seksi zaokret tako što je obukla kratku bijelu košulju dugih rukava Valentino preko crnog grudnjaka (također ovog brenda). Aniston je skraćeni top uparila sa pantalonama niskog struka i crnom muškom kravatom, a ležerni izgled zaokružila je stilizovajući kosu u raščupane talase sa bočnim razdijeljkom.

CR FASHION BOOK/ZOEY GROSSMAN

Naglašene trepavice i suptilni smoky eye činili su njen makeup, dodatno ističući pomalo razbarušenu vibru outfita.

“Njen status moderne boginje je takav da nije vezan samo za njen bogat i uspješan rad, već i za njeno prisustvo kao ljudskog bića – iskrena, šarmantna, prizemljena i poznata prijateljica mnogima (da ne spominjemo pronicljiva preduzetnica i investitor), ona je pravi uzor kroz generacije”, stoji u opisu.

 

Pročitaj

CR FASHION BOOK/ZOEY GROSSMAN

U popratnom intervjuu uz snimanje, glumica je takođe govorila o rutinama njege o sebi zbog kojih izgleda “zdravo i živahno” iznutra prema van.

“Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovitu, svježu hranu i spavam što više mogu. Taj posljednji dio je izazovan za mene, ali je toliko važan” – rekla je. “Osjećam to kada se ne odmorim dovoljno. Uz sve to, trudim se da vodim računa o tome šta puštam u svoj prostor. Naš svijet zaista prolazi kroz neke izazove, i znam da nam je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku.”

CR FASHION BOOK/ZOEY GROSSMAN

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum