Trenutno čitaš
Jasmin Levi premijerno na Banja Luka Festu

Jasmin Levi premijerno na Banja Luka Festu

Jysk
Jysk

Muzičarka Jasmin Levi, najveća zvijezda “world music“ scene, nastupiće 6. jula na veličanstvenoj otvorenoj sceni tvrđave Kastel u okviru trećeg Banja Luka Festa.

Vlasnica hitova “Una noche mas”, “Alegria” i “Adio kerida”, koji su osvojili svijet i svrstali je među najveća imena svjetske muzičke scene, prvi put nastupa u Bosni i Hercegovini, i to u magičnoj atmoferi festivala koji je za kratko vrijeme stekao status jednog od najznačajnijih i najpraćenijih u regionu.

Jasmin Levi u naše krajeve stiže već 22. juna, kada će u Beogradu nastupiti na najprestižnijoj muzičkoj manifestaciji Belgrade River Fest, a samo dvije nedjelje kasnije privilegiju da je slušaju imaće Banjalučani i njihovi gosti:

–  Sve što želim je da ljudi, moja publika, zaborave na sve probleme te jedne večeri i pridruže mi se na mom životnom putu, zahvaljujući muzici koju pjevam. Moj bend i ja sviraćemo i pjevati pjesme sa prethodnih albuma, ali i sa ovog, nadolazećeg… Biće to jedno dramatično, tužno, zabavno, iskreno i lijepo putovanje, sa puno strasti i melanholije… veoma iskreno putovanje. – naglasila je Jasmin Levi najavljujući predstojeće koncerte u Beogradu i Banja Luci.

Banja Luka Fest

Jasmin Levi u pratnji muzičara stvara muzički doživljaj utemeljen na ladino i flamenko kulturnoj baštini, prožet i modernijim zvukom, interpretirajući priče o ljubavima, poslednjim zagrljajima, rastancima, slaveći život i emocije. Upravo izražajnost emocija jeste ono što ostavlja najjači utisak u njenoj interpretaciji, a njihova univerzalnost vodi kolektivnom katarzičnom iskustvu.

Raskošnim vokalom ona vjerno dočarava ono o čemu pjeva budeći jake osjećaje kod publike, zbog čega se ubraja među one umjetnike čiji rad pun potencijal ostvaruje upravo u interakciji sa njom na koncertima, koji postaju nezaboravno iskustvo. Svaki minut njenog nastupa prožet je emocijama koje publiku vode kroz sjetu, bol, nostalgiju, ali i ljubav kao inspirišuću, pokretačku energiju i radost življenja.

Pored atraktivnog programa vrhunskog umjetničkog kvaliteta, Banja Luka Fest je već prepoznatljiv kao festival sa visokim produkcijskim standardima, elegancijom i glamurom. Uz crveni tepih sa zvijezdama iz cijelog regiona, i jedinstvenu sjedeću platformu koja omogućava neponovljiv užitak slušanja koncerata na otvorenom, tvrđava Kastel će i ovoga puta, od 5. do 8. jula zablistati u punom sjaju i ponuditi publici koncerte koji će se pamtiti!

Pročitaj

Ne propustite ovo nesvakidašnje, ekskluzivno muzičko iskustvo! Ulaznice za ovogodišnji Banja Luka Fest i koncert Jasmin Levi dostupne su na prodajenim mjestima: agencija Stars&more, Banja Luka, plato ispred Rk Boska i kupikartu.ba.

Festival se realizuje uz podršku mnogobrojnih partnera.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum