Trenutno čitaš
Jarko crvene baletanke: Trend koji dominira modnom scenom

Jarko crvene baletanke: Trend koji dominira modnom scenom

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Ravne cipele su na vrhuncu pažnje već mnogo sezona, a ovog puta, ističu se jarko crvene baletanke.

Zašto su crvene ravne cipele postale toliko popularne? Osim udobnosti koju pružaju bez žrtvovanja stila, ove cipele donose dozu energije i samopouzdanja u svaku kombinaciju.

Instagram/@sabinasocol

Interes za crvene ravne cipele predstavlja spoj dva ključna trenda: popularnost ravne obuće i crvenih komada u modnom svijetu. Bilo da se radi o džemperima, torbama, čarapama ili, u ovom slučaju, cipelama, crvena boja dominira. Međutim, crvene ravne cipele su posebno istaknute kao izbor koji osvaja srca modnih trendsetera.

Instagram/@lucyalston_

Za mnoge, ulazak crvenih cipela u garderober može djelovati kao hrabar potez, ali zapravo, one su super lak način da uneseš popularnu boju u svoj stil i istakneš se s malo truda. Bilo da se radi o klasičnim baletankama ili trendi mrežastim modelima, crvena boja dodaje dozu živosti i dinamičnosti svakoj kombinaciji.

Instagram/@annelauremais

Crvene ravne cipele mogu transformisati čitav izgled i donijeti dozu svježine u svaki outfit. Odlično se kombinuju sa svim bojama i uz različite stilove odijevanja – od casual do elegantnih kombinacija. Bilo da se nosi uz omiljene farmerke i majicu ili uz lepršavu haljinu, ove crvene baletanke daju dozu sofisticiranosti i samopouzdanja.

Instagram/@ruerodier

Ukratko, crvene ravne cipele su trend koji ne jenjava. One su savršen izbor za žene koje žele da unesu dozu boje i stila u svoj svakodnevni izgled, uz očuvanje udobnosti i praktičnosti. Bez obzira na to da li se odlučiš za klasični model ili neki od trendi varijanti, crvene cipele su siguran način da se istakneš i ostaviš utisak gdje god da se pojaviš.

Pročitaj
crna haljina

Pronašli smo i savršen model Reserved

reserved crvene baletanke
Reserved

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum