Trenutno čitaš
Imamo prijedloge za savršen svečani praznični look i zimsku čaroliju

Imamo prijedloge za savršen svečani praznični look i zimsku čaroliju

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Uz zimsku sezonu dolazi i neodoljiva prilika da zablistaš u svečanim prilikama. Haljine, sakoi, košulje i odijela sa dodatkom šljokica i sjajnih tkanina postaju ključni elementi nezaboravnog svečanog izgleda.

Ove blještave kreacije ne samo da reflektuju radost praznika, već i dodaju dašak glamura svakoj proslavi, izlasku ili svečanosti tokom zimskih praznika. Praznici su vrijeme za blistav izgled i elegantnu pojavu. Haljine s šljokicama, blještavi sako, kombinezon, košulje ili sjajna odijela i tkanine koje sijaju, nude beskrajne mogućnosti za stvaranje nezaboravnog svečanog izgleda. Unesi svjetlost u svoj ormar i priušti si elegantan izgled, koji će svi pamtiti tokom zimske sezone radosti i proslava.

Scalpers

Izražajna sjajna odijela

Za hrabre duše koje vole sijati, sjajna odijela ili kombinezoni su pravi izbor. Ova odijela, bilo u klasičnim ili neobičnim bojama, postaju središnji komad outfita. Bez obzira to nosiš na dočeku Nove godine ili svečanom ručku, svjetlucava odijela su pravi odraz stila.

Haljine s šljokicama

Kada su u pitanju haljine s šljokicama, nema pretjerivanja. Ova elegantna odjeća postaje pravo remek-djelo izrađeno od svjetlucavih niti. Bez obzira odabereš li diskretni dodatak šljokica ili potpunu raskoš, haljine s šljokicama čine da se osjećaš poput zvijezde večeri.

Sakoi s blještavim tkaninama

Za one koji vole izraziti svoj stil na suptilan način, sakoi s blještavim tkaninama su pravi izbor. Sjajne nijanse poput zlata, srebra ili boje šampanjca na sakou dodaju dašak luksuza. Ova kombinacija klasičnog i modernog stvara look, koji je istovremeno sofisticiran i trendi.

Košulje i odijela s delikatnim šljokicama

Dodatak šljokica košulji ili odijelu je idealan način da uneseš malo svjetlosti u svečani look. Delikatne šljokice pružaju dozu elegancije, čineći te zapaženom bez previše napora.

Svjetlucave tkanine za elegantnu kombinaciju u večernjem izlasku

Sjajne tkanine poput svile, satena ili metalik materijala dodaju dašak luksuza svakoj odjevnoj kombinaciji. Bilo da je to suknja, hlače ili bluza, svjetlucava tkanina čini da se osjećaš posebno i samouvjereno.

Scalpers x Olivia Palermo

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum