Trenutno čitaš
Idealan poklon za voljenu osobu!

Idealan poklon za voljenu osobu!

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Želiš voljenoj osobi pokloniti nešto drugačije i posebno? Nešto što će je podsjećati na tebe i grliti umjesto tebe? Crveni „Ljubi da prođe“ duks je u tom slučaju idealan poklon, koji tražiš.

Unisex duks kojem će se podjednako obradovati ženski i muški pol, a zbog svoje crvene boje savršen je izbor za Dan zaljubljenih. Ili, ukoliko svojoj simpatiji želiš reći da ti se sviđa, duks „Ljubi da prođe“ će govoriti umjesto tebe.

Sa svojom originalnom i konkretnom porukom, gdje god da se pojaviš u njemu, nećeš proći neprimijećeno. Još jedna njegova prednost je što podjednako dobro izgleda u casual i sportskim, kao i u elegantnim outfitima.

Pročitaj

Mnogima omiljeni Ultra duks tokom cijelog februara možeš naručiti na posebnoj akciji. Kako je februar mjesec ljubavi, svi koji naruče dva duksa, dobijaju ih po promotivnoj cijeni od 60KM. Dukseve imamo u veličinama od S do XXL, a možeš ih poručiti putem ultra.webshopa ili slanjem poruke na Instragram profilu ultra.webshop.

Ukoliko si single, to nije razlog da ovog februara sa najboljom drugaricom, sestrom ili mamom ne nosiš duks koji slavi ljubav. Tačnije – sve vrste ljubavi. Zato, iskoristi akciju i obraduj voljene osobe, ali i sebe.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum