Trenutno čitaš
HBO preporuke serija i filmova za april

HBO preporuke serija i filmova za april

Nove serije, nove epizode serija, kao i novi filmovi stižu na HBO u aprilu mjesecu. Donosimo ti odabrane hitove koji će te zabaviti i opustiti u proljećnim danima. 

REMIJERA NOVE SEZONE SERIJE –  NEKO NEGDJE II

Druga sezona podsjeća nas da su porodice teške, čak i one zabavne. Sam i Joel skrasili su se u ugodnu rutinu. Ali ništa ne ostaje zauvijek isto.

Prmijera nove sezone je 17. aprila.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVE SERIJE –  WINCHESTERI

Prije Sama i Deana postojali su John i Mary. Dean Winchester pripovjedač je epske, neispričane ljubavne priče o tome kako je John Winchester upoznao Mary Campbell i stavio sve na kocku ne samo da spasi njihovu ljubav, već i cijeli svijet.

Premijera je 18. aprila.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE –  ROMUL II

Smještena u 8. vijek. p. n. e., u primitivnom i brutalnom svijetu, ovo je priča o Romulu i njegovu bratu blizancu Remu, putem očiju troje ljudi koje su označili smrt, usamljenost i nasilje: Iemosa, Wirosa i mlade vestalke Ilije.

Premijera je 7. aprila.

Foto: Sky Italia

PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA – SVE ŠTO DIŠE

Dva brata vode bolnicu za ptice posvećenu spašavanju ozlijeđenih crnih lunja. U jednom od najnaseljenijih gradova na svijetu, „braća lunja” brinu se o hiljadama očaravajućih stvorenja koja svakodnevno padaju sa smogom zagušenog neba New Delhija.

Premijera je 6. aprila.

Foto: HBO

ZELENI VITEZ

Epska avantura temeljena na legendi o Arthuru koja prepričava priču o Sir Gawainu (Dev Patel), svojeglavom nećaku kralja Arthura koji kreće u potragu da se suoči sa Zelenim Vitezom, neobičnim divom koji je napola drvo, a napola čovjek.

Prmijera je 7. aprila.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA III. SEZONE SERIJE – LJUBAV JE LJUBAV: GENERACIJA Q III

Pročitaj
nova muzika

Ova žestoka grupa prijateljica i ljubavnica sve zadržava u porodici. Možda je ovo vrijeme da nađu pravu osobu. Ili onu pravu u ovom trenutku. U svakom slučaju, uživaju jedino kako znaju, iskreno i samopouzdano.

Prikazuje se subotom.

Foto: HBO

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE – KOMIČARI

Priča o mračnom mentorskom odnosu između Debore Vance, legendarne komičarke iz Las Vegasa, i pomalo razmažene, izopšene 25-godišnjakinje.

Prikazuje se subotom.

Foto: KAREN BALLARD/COURTESY OF HBO MAX

PREMIJERA NOVE SERIJE – SVI LAŽU

Život je tih i miran u primorskom naselju Belmonte. Sve dok snimka seksa profesorice u lokalnoj srednjoj školi Macarene i jednog od njezina jedva punoljetnog učenika Ivána ne izazove stihiju u gradu.

Prmijera je 6. aprila.

Foto: HBO

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum