Trenutno čitaš
Halle Berry u nevjerovatnoj kreaciji visoke mode

Halle Berry u nevjerovatnoj kreaciji visoke mode

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Možemo li zastati na trenutak da se divimo nevjerovatnoj kreaciji visoke mode koju je Halle Berry upravo nosila na crvenom tepihu?

Za završno veče Međunarodnog filmskog festivala Red sea u Saudijskoj Arabiji, režiserka filma Bruised okrenula je svaku glavu u krugu od 10 metara pokazavši se u ovoj nevjerovatnoj haljini Elie Saab.

TIM P. WHITBY//GETTY IMAGES

Iz dizajnerske kolekcije visoke mode za jesen 2023. godine, ova haljina je kitnjast, rokoko izgled trenda “gole haljine”. Ima potpuno prozirni mrežasti steznik prošiven zanimljivim dizajnom u svjetlucavim zlatnim, srebrnim i crnim šljokicama, koji se proteže od visokog ovratnika i istaknutih jastučića za ramena do obimne suknje koja se prostire na podu.

AMMAR ABD RABBO//GETTY IMAGES

Berry je dopustila svojoj haljini da govori sama za sebe, tako što je svoju frizuru i šminku svela na minimum. Nosila je karamel kosu uredno podignutu, s nekoliko uvijenih pramenova ostavljenih da uokvire lice, kao i svjetlucavo sjenilo za oči i sjajne tamnosmeđe usne.

Pročitaj

Poznato je da je nosila još jednu haljinu libanskog dizajnera na ceremoniji dodjele Oskara 2002. godine, gdje je ušla u istoriju kada je osvojila Oskara u kategoriji za najbolju glumicu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum