Trenutno čitaš
Haljina s kojom ne možeš pogriješiti ove jeseni

Haljina s kojom ne možeš pogriješiti ove jeseni

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Jesen je divno godišnje doba za modu, sa svojim bogatim bojama i udobnim tkaninama. Ako trebamo preporučiti jedan odjevni predmet s kojim ne možeš pogriješiti ove jeseni, neka to bude džemper haljina.

Duga džemper haljina može biti svestran i udoban dodatak tvojoj garderobi, savršena za ležerne i polu-formalne prilike. Dodavanje kaiša u struku može stegnuti haljinu i dati joj određenu definiciju. Ovo može stvoriti laskavu siluetu i dodati dašak elegancije.

Hush

U zavisnosti od vremena, svoju džemper haljinu možeš upariti sa modernim sakoom ili kaputom. Odluči se za različite teksture. Na primjer, upari gustu pletenu džemper haljinu s kožnom jaknom za stilski kontrast. Kožna jakna može dati oštriji izgled, dok mantil može dati klasičniju, sofisticiraniju atmosferu.

EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

Čizme su odlična opcija za uparivanje s dugom džemper haljinom. Gležnjerice, čizme do koljena ili loaferice mogu dobro funkcionisati. Patike ili baletanke mogu dati ležerniji, opušteniji osjećaj.

Što se tiče aksesoara razmisli o izrazitoj ogrlici, krupnim naušnicama ili elegantnom šalu. Ovo može pomoći privlačenju pažnje i dodati lični stil odjevnoj kombinaciji. Ovisno o tvom ličnom stilu i vremenu, možeš dodati šešir, kapu ili beretku da upotpuniš izgled.

Eksperimentiši sa bojom: Nemoj se plašiti da se igraš sa bojom. Neutralni tonovi mogu stvoriti klasičan, nenametljiv izgled, dok hrabrije nijanse mogu ostaviti dojam.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum