Trenutno čitaš
Hailey Bieber nam poručuje da je crvena boja sezone

Hailey Bieber nam poručuje da je crvena boja sezone

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Malo je poznatih ličnosti koje imaju izgrađen modni stil poput Hailey Bieber. Između uzvišene jednostavnosti njenih street style izdanja i glamuroznih trenutaka na crvenom tepihu do njene sposobnosti da gotovo sve pretvori u beauty trend, Hailey Bieber nastavlja nositi stil vrijedan kopiranja.

Hailey Bieber je skovala makeup trend “Strawberry Girl” ranije ovog ljeta sa svojim ekstra rumenim obrazima i rosnim tenom. Sada, implementira estetiku u svoju garderobu, dok istovremeno promoviše novi proizvod svog beuty brenda Rhode, Strawberry Lip Peptide Treatment.

GETTY IMAGES

U New Yorku se pojavila u crvenoj mini haljini Ermanno Scervino, što će sigurno biti nijansa sezone ove jeseni. Dodala je štikle Maison Ernest u istoj boji i odgovarajuću torbu.

Kosu u “cinnamon cookie batter” boji (još jedan trend koji je nametnula) podigla je u punđu, sa jednim pramenom preko lica. Njena šminka je, pogađate, bila inspirisana jagodama sa ultra rumenim obrazima i sjajnim rubin usnama.

Getty images

U ponedeljak je manekenka primećena ispred studija Good Morning America u upečatljivoj midi haljini otvorenih ramena, ponovila je štikle Maison Ernesta i odabrala lakiranu kožnu baguette torbicu. Iako je midi haljina podsjećala na stari holivudski glamur, Bieber je dodala jedinstveni aksesoar za moderan štih: zlatnu dijamantsku nanogicu. Završila je bezvremenski outfit zlatnim alkicama, odgovarajućom ogrlicom, ručnim satom i kolekcijom prstenja.

GETTY IMAGES

Manekenka je kasnije obukla bijelu mini haljinu bez rukava sa skulpturalnim detaljima i naglašenim strukom. Njeni dodaci ostali su vjerni temi “tomato girl” i uključivali su crvene štikle i istu torbicu. Nosila je bob sa dubokim razdjeljkom na jednoj strani, a možemo slobodno reći da je zaslužna za najpopularniju frizuru sezone.

Pročitaj

BACKGRID

Početkom mjeseca Bieber je najavila svoju predanost boji sezone, noseći haljinu Magda Butrym sa dubokim dekolteom i velikim cvjetnim aplikacijama. U potpuno monohromatskom izdanju, Bieber je uskladila svoje dodatke sa haljinom.

Naravno uz sve kombinacije crveni nokti se podrazumijevaju.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum