Trenutno čitaš
Godinama kasnije, a ova najprodavanija jakna je i dalje savršen odabir za jesen

Godinama kasnije, a ova najprodavanija jakna je i dalje savršen odabir za jesen

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Stigli smo do tog nezgodnog doba godine kada smo manje-više spremni za jesen, dok još pokušavamo da uživamo u onome što je ostalo od ljeta. Međutim, vrijeme je u najboljem slučaju nepredvidivo, a sa novim sezonskim načinom razmišljanja, vrijeme je da tražimo pravu jaknu.

Mnogo stilova ima u ponudi, od teksas jakni do klasičnih kaputa, ali dvije godine kasnije još uvijek postoji jedna jakna spremna za sve vremenske prilike kojoj se modni trendseteri prvo okreću—Frankie Shop’s prošivena jakna.

Kada je ova oversize, lagano podstavljena jakna prvi put puštena u prodaju 2021., odmah je stekla ogromnu bazu obožavatelja, a posljednje dvije godine bilo je teško izbjeći je vidjeti na Instagramu – bez obzira na godišnje doba. Naravno, stil se rasprodao rekordnom brzinom te prve godine, ali srećom od tada je ponovo na zalihama, što je omogućilo da postane klasičan komad garderobe, a ne samo “It” kupovina.

@MONIKH

Kako dani postaju hladniji, ponovo svuda uočavamo ovaj savršeni stil između sezona.

Pročitaj

@NLMARILYN

Prošivene jakne su svestrane i mogu se nositi u raznim kombinacijama. Pogodne su za ležerne izlaske, aktivnosti na otvorenom, a mogu se čak i dotjerati za formalniji izgled ovisno o stilu.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum