Trenutno čitaš
Flawless Match – tečna podloga koju ćeš obožavati!

Flawless Match – tečna podloga koju ćeš obožavati!

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Kvalitetna podloga je ključ da šminka, koja kad je nanesena ujutru može da traje tokom cijelog dana. Dobar tečni puder, uz to i hidrira kožu i štiti od spoljnih uticaja.

Čest problem s kojim se susrećemo je kako da lako pronađemo idealnu nijansu tečnog pudera. Veliki broj pudera čine se “teškim” na licu, dok ten nije ujednačen ili nijansa pudera nikako da se stopi sa prirodnim tenom. Jednostavno puder ne odražava osobu koja ga nosi…

Ali Avon je vodeći se upravo ovim izazovima, kreirao najnoviji tečni puder Flawless Match, koristeći specijalnu “Smart match” tehnologiju. 3D pigmenti se jednostavno kombinuju, tako da precizno odgovaraju svakoj jedinstvenoj koži i daju joj prirodan ton.

Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i daje ti prirodan, lagani osjećaj za kojim svi čeznu. Flawless Match štiti i od štetnih efekata sunca, jer sadrži zaštitni faktor SPF 20.

Avon je na taj način kreirao prirodnu podlogu, koja voli kožu. Boje kože i ton kože toliko su različiti širom svijeta, ali svaka koža zaslužuje podlogu, koja odgovara baš njoj.

Pročitaj
zebra print

Proučavajući njihovu raznolikost Avon je razvio široku paletu pudera Flawless Match koja je pogodna za sve tipove kože. 20 smart match nijansi slave našu individualnost! A kako bi upotpunila svoj prirodni look, isprobaj našu genijalnu Lash Genius maskaru!

Novi Flawless Match dostupan je u junskoj brošuri po cijeni od 15,90 KM, kao i na www.avon.ba

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum