Trenutno čitaš
Filmovi u kojima možeš uživati ovog vikenda sa voljenom osobom

Filmovi u kojima možeš uživati ovog vikenda sa voljenom osobom

filmovi
Young Lions
Young Lions

Vikendi su savršeno vrijeme za opuštanje i uživanje u kvalitetnom vremenu koje provodiš sa voljenom osobom. Ako tražiš romantičan način za provesti vikend, filmovi su odličan izbor.

Predstavljamo nekoliko filmskih naslova koji će vas potpuno uvući u svoje priče i stvoriti poseban trenutak sa voljenom osobom. Bez obzira da li preferiraš romantične drame, komedije ili trilere, pronaći ćeš nešto za sebe.

Stuck Together

Francuski film čija radnja se odvija u vrijeme pandemije. Kada Pariz uđe u izolaciju zbog Korona virusa, stanovnici koji žive u istoj stambenoj zgradi moraju se prilagoditi novom životu i jedni drugima. Među stanovnicima zgrade su vlasnik kafića koji čini sve da ponovo otvori svoj lokal, ambiciozni naučnik koji želi da pronađe vakcinu, hipohondar i njegova supruga advokatica koja pokušava da pomiri svoj profesionalni i porodični život, sportski trener koji održava online treninge, njegova partnerka koja se pjesmom bori protiv pandemije i biznismen. Tokom tri mjeseca zatočeništva, svi ovi stanovnici će doživjeti radosti i strepnje, otkriti jedni druge, zbližiti, svađati se i pomiriti.

Rough Night

Pet najboljih prijateljica sa fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer i Zoë Kravitz) ponovo se okupljaju nakon 10 godina za divlji vikend u Majamiju. Njihove nečuvene ludorije i teške zabave rezultiraju urnebesnim neočekivanim posljedicama koje ih dovode u naizgled nemoguću situaciju.

The Hunt

Pročitaj
rano buđenje

Radnja filma “The Hunt” se fokusira na učitelja po imenu Lukas, koji živi samotnjačkim životom i bori se sa svojom bivšom suprugom oko starateljstva nad njegovim jedinim sinom Markusom. Lukasov život napokon kreće uzlaznom putanjom, on pronalazi novu partnerku i dobija dobre vijesti u vezi sa svojim sinom, ali njegovoj sreći ubrzo dolazi kraj i jedna sitna, na prvi pogled bezazlena dječija laž, pretvara Lukasov život u toliko strašnu noćnu moru kakvu nije mogao ni da zamisli.

20 ans d’écart

Alis je tridesetosmogodišnja ambiciozna modna urednica i perfekcionista u poslu, što njen privatni  život ostavlja u sjeni, a kolege je doživljavaju kao preozbiljnu i suzdržanu. Sve se mijenja kada je slučajno vide u društvu dvadeset godina mlađeg zgodnog studenta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum