Trenutno čitaš
Elegancija i samopouzdanje: Mantil 3 u 1 Tihane Todić u čarobnoj bordo boji

Elegancija i samopouzdanje: Mantil 3 u 1 Tihane Todić u čarobnoj bordo boji

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U svakom godišnjem dobu možemo i treba da pronađemo ljepotu. Proljeće je fantastična predstava buđenja prirode, ali i buđenje “apetita” za novim modnim kombinacijama i odjevnim predmetima.

Ono što nas je definitivno oduševilo je mantil 3 u 1. Multifunkcionalni model koji se može nositi kao dugi prsluk ili kratka jakna. U zavisnosti od odjevne kombinacije moguće je spojiti jaknu i prsluk u jedno i dobijamo fantastičan mantil, koji je must have svake prolećne sezone.

Ovo je kreacija modne dizajnerke Tihane Todić – Treehana, u kojoj se krije suština udobnosti i stila, a poslužiće nam da outfit oveog proljeća podignemo na jedan viši nivo i svemu dodamo dozu šarma.

Bordo boja, često povezivana s ženama koje znaju cijeniti svoju vrijednost, stvara izuzetno topao i luksuzan utisak. Ova nijansa često je birana od strane žena koje uživaju u životu, vole vino i rubine.

Pročitaj
kokosovo ulje

Nježna, ali istovremeno snažna, bordo boja nosi sa sobom notu topline i strastvenosti, čineći je idealnim odabirom za one koji njeguju profinjen i sofisticiran izgled.

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum