Trenutno čitaš
Danas počinje Fresh Wave Festival!

Danas počinje Fresh Wave Festival!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Jubilarni Fresh Wave okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, SENIDAH, Vojko V. Kukus, Z++, Ajs i Timbe (Bad Copy) Smoke Mardeljano, Krankšvester, Grše, After Affair, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnoge druge!

Foto: Fresh Wave

Deseti Fresh Wave će kao i u prethodnih devet izdanja festivala nastaviti da njeguje ideju da se nekim od najcjenjenijih muzičkih izvođača iz svijeta i regiona na istim binama pojave i banjalučki i izvođači iz BiH čime se Fresh Wave Festival nesumnjivo pokazao kao najvažniji festival koji na ovaj način direktno podržava domaću muzičku scenu, a ova vrsta podrške kao društveno-odgovorna.

U okviru ovogodišnjeg izdanja festivala realizujemo i akciju So Fresh, So Clean! Naime, od 11. do 13. avgusta svi posjetioci imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti trodnevne ulaznice za naredno izdanje festivala 2023. godine. Sakupljanjem 10 praznih limenki Heineken piva na samom festivalu i deponovanjem u jednoj od festivalskih zona ostvarujete uslov za učestvovanje u nagradnoj igri, a dobitnici ulaznica biće proglašeni na festivalskim nalozima na društvenim mrežama i na sajtu festivala, nakon jubilarnog izdanja festivala.

Foto: Fresh Wave

Prazna boca nije smeće! “So FRESH, So CLEAN” akciji, na svojevrsan način priključuje se i kompanija Vitinka, koja će u saradnji sa Vagon galerijom i Euro Betom realizovati ideju pod nazivom: “PRAZNA BOCA NIJE SMEĆE” u kojoj pozivaju sve posjetioci Fresh Wave Festivala da se odgovorno zabavljaju i flašice sa oznakom Vivia i Vitinka odlažu u posebno namjenjene kante i na taj način pomognu prikupljanju boca, koje su potrebne umjenicima za izradu skultura i instalacija, koje će na originalan način obilježiti 10. Fresh Wave Festival.

Ulaznice za deseti Fresh Wave su dostupne putem ticket servisa kupikartu.ba ali i na fizičkim prodajnim mjestima festivala u Banja Luci: Ticket Selling Point Trg Krajine od 12 do 19h i na: Ticket Selling Point Kastel, na ulazu na tvrđavu Kastel od 19 do 02 sata tokom trajanja festivala.

Zahvaljujući partnerskom odnosu i želji da upotpunimo iskustvo svakog festivalskog posjetioca u toku festivala po promotivnoj cijeni biće omogućen rafting na rijeci Vrbas kao i vožnja autohtonim, banjalučkim Dajak čamcem. Za više informacija zainnteresovani se mogu javiit Rafting centru Kanjon i Dajak klubu Banja Luka.

Pročitaj

 

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum