Trenutno čitaš
Avon lansira novi proizvod sa esencijalnim hranljivim sastojkom za zdravu kožu

Avon lansira novi proizvod sa esencijalnim hranljivim sastojkom za zdravu kožu

L'Occitane
L'Occitane

Kompanija Avon nastavlja iznenađivati svojim inovacijama, šireći svoju poznatu Anew skin-care kolekciju. Zahvaljujući najnovijim istraživanjima, ova kolekcija bogatija je za još jedan proizvod – Losion za lice s vitaminom C SPF50, koji je obogaćen ključnim hranjivim sastojkom za zdravu kožu.

Foto: AVON

Vitamin C je esencijalni sastojak mlade kože, ali pošto ga naše tijelo ne proizvodi, on se apsorbuje iz vanjskih izvora, kao što su hrana i kvalitetni dodaci prehrani. Kod žena, nivo apsorpcije opada s godinama i zato je novi Anew losion za lice s vitaminom C SPF50 koji nam Avon donosi, pravi moćni saveznik svake žene.

FOTO: AVON

Kako bi pružio baš ono što je ženama potrebno za njegu, ovaj losion nevjerojatno je lagan, brzoupijajući, dermatološki testiran i pogodan za sve starosne dobi. Antioksidativna zaštita sa stabilnim vitaminom C štiti kožu od UVA/UVB zračenja i od slobodnih radikala i uz to sadrži zaštitni faktor, SPF 50.

FOTO: AVON

Losion hidratizira 24 sata, istovremeno pruža cjelodnevni mat efekt i služi kao savršen make-up primer, a takođe vraća sjaj – koža momentalno izgleda svjetlije i blistavo, s vremenom se smanjuje vidljivost diskoloracija. Anew losion za lice s vitaminom C SPF 50 je podsjetnik, da je uvijek pravo vrijeme za kvalitetnu njegu!

Foto: AVON

Vitamin C se može koristiti tokom cijele godine, ali tokom ljeta on djeluje zaštitno poput suncobrana. On pomaže u zaštiti od slobodnih radikala, koji ubrzavaju proces starenja i štetno djeluju na tijelo tokom čitave godine, iako se uglavnom formiraju tokom izlaganja suncu. Zbog prednosti ovog sastojka, sve više žena trudi se uključiti ga u svoju svakodnevnu rutinu njege kože.

Foto: AVON

Ovaj novitet u Avon ponudi obogatio je Anew liniju proizvoda sa vitaminom C, koja je u Avon ponudi za brzo vrijeme postala jedna od najpopularnijih linija za njegu lica.

Pročitaj

Foto: AVON

Zahvaljujući ovom novitetu,, ova linija u sebi sada sadrži 4 koraka ka blistavoj koži lica. Prvi korak predstavlja piling za lice sa vitaminom C, korak dva sastoji se od tonika, korak 3 je serum za lice s vitaminom C, a završni tj. korak broj 4 je upravo novi losion za lice sa vitaminom C.

Anew losion za lice s vitaminom C SPF50 dostupan je po cijeni od 19,90 u Avonovoj brošuri.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum