Trenutno čitaš
Astrolozi savjetuju kako da nošenjem ovih 7 boja privučeš ljubav

Astrolozi savjetuju kako da nošenjem ovih 7 boja privučeš ljubav

Ako je tvoj cilj da manifestuješ i privučeš ljubav ove godine, možda trebaš početi sa odabirom boje za svoju odjeću, šminku ili nakit. Koristeći moćnu snagu boja i nošenje određenih nijansi, moći ćeš unijeti bolju energiju koju želiš u svom životu, tvrde astrolozi.

Prvi korak je postavljanje romantične namjere, a zatim uključivanje bilo koje od 7 boja u svoju odjeću, lak za nokte, nakit ili šminku, što će ti pomoći da privučeš ljubav koju želiš u životu. Ukoliko si već u vezi ili braku, ove boje će ti pomoći da produbiš ljubav i pojačaš vibraciju vaše veze. Ovo su najbolje boje koje možeš nositi kada manifestuješ ljubav…

pexels

Crvena je boja želje

Crvena boja takođe predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Ako želiš da dodaš požudu ili strast svom životu, nosi ovu boju na usnama, noktima i kao odjeću. Jedna od mnogih dobrih stvari u vezi sa crvenom bojom je to što se smatra snažnom bojom, što znači da je trebaš koristiti u manifestovanju i postavljanju namjera u ljubavi, jer će ti pomoći da svoje snove ostvariš.

pexels

Ružičasta je boja optimizma

Kažu da ružičasta boja predstavlja sve što je pozitivno na svijetu. Ako tražiš idealnu boju koju ćeš nositi na prvom sastanku, to je to. Ružičasta će naglasiti optimizam i urođenu ljubaznost, koja se osjeća kada se proživljavaju početne faze romanse. Međutim, savršeno je i da se nosiš za večernje izlaske.

pexels

Narandžasta je boja privlačnosti

Narandžasta je vesela i privlačna boja. Ako žudiš za partnerstvom koje nadilazi vrijeme i garantuje sigurnost, nosi narandžasti šal, haljinu ili džemper na sljedećem izlasku sa svojom simpatijom ili potencijalnim partnerom. Takođe, narandžasta može da unese razigranost i kreativnost u vašu vezu, što znači da dobra vremena neće prestati kada se umotaš u ovu uzbudljivu boju.

pexels

Plava je boja povjerenja

Univerzalno značenje plave boje je povjerenje, što je nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje zdravih odnosa i granica. Takođe predstavlja bezuslovnu ljubav, osjećaj koji svi želimo u našim partnerstvima. Zatim, tu je i činjenica da je plava povezana sa grlenom čakrom. Pozdravlja nas da govorimo svoju istinu, kada su u pitanju romantične stvari, sve dok ona dolazi iz srca.

pexels

Ljubičasta je kraljevska boja

Ljubičasta boja se smatra bezbrižnom i romantičnom po prirodi. Podstiče nas da rizikujemo kada je ljubav u pitanju (što objašnjava zašto većina vitezova, nosi ovu boju u crtanim filmovima i filmovima). Ljubičasta zahtijeva od nas da napredujemo i idemo za onim što želimo – čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu. Stoga je važna boja, koju treba ugraditi u svoju garderobu, kada je u pitanju ispoljavanje ljubavi.

Pročitaj

pexels

Zelena je boja pozitivnih vibracija

Kao originalna poznata boja Venere (sama boginja ljubavi nosi ružičastu i zelenu), ova boja donosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da vidimo svijet kroz ružičaste naočale i da prepoznamo dobro u drugima. Odlična je boja za nošenje, kada želiš stvoriti izuzetno uzajamno njegujuću atmosferu sa svojim partnerom ili simpatijom.

pexels

Smeđa je boja iskrenosti

Čokoladno smeđa je boja koju treba nositi, kada se nadaš da ćeš unijeti ljubav u svoj život. Ova zemljana boja predstavlja pouzdanost i iskrenost – dva osjećaja koja su bitna u svakoj vezi. Označava zdrave i smislene emocije za koje je malo vjerovatno da će izblijediti. Smeđa boja želi da se izgradi i poveže, čineći je bojom koja se ne bi trebala nositi ako si slabog srca, jer je to boja za one koji traže dugoročnog životnog partnera.

Izvor: instyle.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum