Trenutno čitaš
Anne Hathaway je učinila košulja haljinu najglamuroznijim izdanjem u Rimu

Anne Hathaway je učinila košulja haljinu najglamuroznijim izdanjem u Rimu

anne hathaway gap bvlgari
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Anne Hathaway je u Rimu, učinila da klasična košulja haljina izgleda kao ultimativni element crvenog tepiha.

Glumica je viđena kako izlazi iz luksuznog hotela Bulgari u italijanskoj prestonici u svježem potpuno bijelom outfitu. Centralni dio izgleda bila je duga, bijela košulja haljina po mjeri koju je dizajnirao kreativni direktor Gap Inc. Zac Posen. Bio je to komad bez rukava s kragnom i bež dugmadima u sredini – čiju je donju polovinu je Anne Hathaway ostavila otkopčanom.

Anne Hathaway Gap Rim
Franco Origlia – Getty Images

Dok bi haljina do poda mogla biti komad koji se nosi na plažama u Cannesu ili na ulicama New Yorka u proljeće, Hathaway joj je dala vrhunski izgled crvenog tepiha tako što ju je iskompinovala preko prozirnog bijelog bodija u obliku korzeta. Korzet bez naramenica imao je grudnjak sa čašicama i providni steznik. Hathaway je nastavila monohromatsku šemu sa šiljastim bijelim štiklama.

reddit.com/r/whatthefrockk

Ali ono što je istinski uzdigalo ovaj outfit bio je njen Bulgari nakit: nevjerovatna bijela dijamantska ogrlica sa ogromnim safirom u sredini, plus odgovarajuće naušnice sa dijamantima, dijamantska narukvica i dijamantski i safirni prstenovi. Nosila je blistavu, ružičastu šminku i sjajni nude manikir, dok joj je tamna kosa bila spuštena u svilenkaste talase.

reddit.com/r/whatthefrockk

Hathaway je u gradu kako bi prisustvovala reviji i predstavljanju Bulgarijeve kolekcije visokog nakita Aeterna u italijanskom gradu – događaju koji je takođe obilježio 140. godišnjicu brenda. Događaju su prisustvovale i Priyanka Chopra, Liu Yifei i Shu Qi.

Pročitaj

Hathaway je bila na “modnoj” svjetskoj turneji dok nastavlja promovisati svoj novi film romantičnu komediju The Idea of You.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum