Trenutno čitaš
Anew Platinum Lift&Tighten serum za blistav sjaj zrele kože

Anew Platinum Lift&Tighten serum za blistav sjaj zrele kože

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kako zrelijoj koži dati mladalački izgled, onaj sjaj, energiju i blistavost?

Ljepota žene u pedesetim godinama znači da se ona osjeća odlično u svojoj koži i da odiše odmjerenošću i samopouzdanjem. I lice joj je blistavo, što znači da sigurno koristi i neki odličan preparat koji briše godine s njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift&Tighten serum!

Upravo iz laboratorija kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift&Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica, za vrlo kratko vrijeme postaje osvježena, zategnuta i hidratizirana.

Glavni sastojak je nagrađivani Protinol, koji poboljšava proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled, koji traje tokom cijelog dana. Ali ono što je najvažnije – efekat nije kratkotrajan. Nakon samo sedam dana redovnog korištenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dvije sedmice definišu se konture lica!

Namijenjen je svim ženama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstoću i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme.

Kako se koristi? Nanesi kap seruma prije kreme na lice i vrat. I pusti da platinasta magija učini svoje!

Pročitaj
balayage

Pozdravi se sa sitnim borama i umornim izgledom  – naruči novi Anew Platinum Lift&Tighten serum koji je dostupan u Avonovoj brošuri.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum